Micke Klingstedt om sin medverkan i Bonde söker fru 2023: ”Totalt gränslöst”

Micke Klingstedt om sin medverkan i Bonde söker fru 2023: ”Totalt gränslöst”

Moa  Andersson
Uppdaterad 20 december 2023 kl. 20:12 | Publicerad 14 december 2023 kl. 21:12

Micke ger sina bästa tips och råd från Bonde söker fru

Årets säsong av Bonde söker fru 2023 lider mot sitt slut. Filmtopp har pratat med bonden Michael Klingstedt om hur han upplevde sin medverkan i programmet.

Dejtandet på gårdarna är över och det är dags för nästa steg. Michael Klingstedt är en av bönderna som medverkat i årets säsong av Bonde söker fruTV4 och TV4 Play, en fantastisk säsong som nu lider mot sitt slut. En resa som många följt vecka efter vecka, men hur var det egentligen att medverka i programmet? Det har Micke berättat för oss på Filmtopp.

Micke Klingstedt om sin medverkan i Bonde söker fru 2023: ”Totalt gränslöst”
Micke och Mariette är idag ett par och bor tillsammans på gården i Falköping. Foto: TV4

Micke om allt som skrivs på grund av Bonde söker fru: "Totalt gränslöst"

Mickes slutgiltiga val och den han hade starkast känslor för var Mariette och idag bor hon tillsammans med strutsbonden från Falköping på hans gård. En säsong som kantats av alla möjliga känslor, tuffa beslut och intensitet. Micke berättar att det var en intensiv tid att medverka under inspelningarna av årets upplaga av Bonde söker fru.

– Det har ju varit intensivt, men det visste man ju. Det man inte kan föreställa sig innan man blir en typ "känd person" är allt som skrivs på Flashback och sådant. Jag har tittat igenom lite där men det är ju så sjukt så man förstår inte varför människor håller på. Totalt gränslöst, säger Micke. 

Som tur är vet ju både Micke och Mariette vad det är som egentligen stämmer och det är inte något som de tar åt sig. Men han frågar sig bara varför människor ska spekulera och skriva taskiga saker, det är något han inte förstår sig på och det förklarar han som det egentligen sämsta med sin medverkan. 

Läs också: 

Micke i Bonde söker fru 2023
Foto: TV4.

Mickes bästa tips och råd till nästa års bönder: "Pang på rödbetan"

Är du sugen att söka till Bonde söker fru 2024 ska du kolla hit. Några direkt råd till de bönder som söker till nästa års upplaga på hur man ska hantera hela medverkan har inte Micke. Det bästa tipset är egentligen att man ska förbereda sig på en väldigt intensiv sommar och i förväg verkligen fundera ut vad det är man vill fråga brevskrivarna. 

– Ta tillvara på den korta tiden som är på speeddejtingen och gruppdejter så man hinner ställa alla de frågorna man har om just den personen så det inte blir oväsentligheter såsom "vad har du för traktor?", berättar Micke.

Han säger att man ska vara pang på rödbetan för att ta reda på vilka brevskrivarna faktiskt är. Med det säger vi på Filmtopp tack till Micke, men också alla andra som medverkat, för en fantastisk säsong av Bonde söker fru! 

"Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL