Jenny Lindberg efter Mickes avvisande i Bonde söker fru: ”Nu blev det fel!”

Jenny Lindberg efter Mickes avvisande i Bonde söker fru: ”Nu blev det fel!”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 22 december 2023 kl. 16:12 | Publicerad 14 december 2023 kl. 21:12

En fantastisk kärlekshistoria med ett abrupt slut

"Bonde söker fru" 2023 på TV4 börjar nu lida mot sitt slut. Under kvällens känslosamma avsnitt får tittarna ta del av Michael Klingstedts slutgiltiga val och vi på Filmtopp hörde av oss till Jenny Lindberg för att ta del av hennes känslor om vad som hände den där dagen.

Under kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 får tittarna ta del av ett av de mest starka och känslosamma ögonblicken i programseriens historia. Det är när strutsbonden Michael Klingstedt gör sitt slutgiltiga val som det är svårt att hålla tårarna inne. Trots uppenbar kemi blir det inte en av årets stora favoriter Jenny Lindberg som blir vald utan Micke väljer att fortsätta sin relation med Mariette Rosander.

Jenny Lindberg i bonde söker fru 2023
Jenny Lindberg. Foto: TV4.

Jenny Lindberg om Michael Klingstedt: "En fantastisk kärlekshistoria som plötsligt fick ett väldigt abrupt slut"

Vi på Filmtopp hörde av oss till Jenny för att ta reda på hur hennes känslor var efter det efter sista samtalet med Micke då han säger att han valt att gå vidare med Mariette.

– Ja du, det var en märklig känsla. Tror jag spontant tänkte att ”nejmen NU blev det fel!”. Det var som att vara i den omedelbara uppstarten av en fantastisk kärlekshistoria som plötsligt fick ett väldigt abrupt slut. Som typ ”förlåt, jag glömde berätta att jag har en fru”. Nu när jag ser allt på TV så känns det inte som att Mariette och jag har dejtat samma snubbe. Jag mötte en man med ett djup som jag ville ge mig ut på livets äventyr med och som jag hade otroligt roligt och kände mig fri med, förklarar Jenny och fortsätter:

– Jag är alldeles för självständig för att passa i rollen som någons högra hand som Mariette uttryckte att hon ville vara. Jag tänker att det viktigaste är ju att man tycker om den man själv blir tillsammans med någon. Jag älskade den jag blev tillsammans med Micke, men han kanske inte tyckte lika bra om sig själv tillsammans med mig.

Missa inte säsongsavslutningen av "Bonde söker fru" 2023 på TV4 den 20 december med start 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL