Här kollapsar Desirée “Dessan“ Sjögren i Farmen 2024: “Känner mig full”

Här kollapsar Desirée “Dessan“ Sjögren i Farmen 2024: “Känner mig full”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 februari 2024 kl. 08:02

"Det var jävligt läskigt att se"

Under tisdagens avsnitt av "Farmen" 2024 på TV4 drabbas en av farmarna av en allvarlig plötslig yrsel och tvingas uppsöka läkare. En händelse som gör att spelet läggs åt sidan.

Här kollapsar Dessan i Farmen 2024
Desirée Sjögren. Foto: TV4.

Här kollapsar storbonden i "Farmen" 2024

Tisdagens avsnitt av Farmen 2024 inleds med en mysig stämning bland deltagarna på gården, en stämning som drastiskt avbryts när storbonden Desirée "Dessan" Sjögren plötsligt kollapsar.

Deltagarna har samlats för att äta frukost och gå igenom dagens agenda. Allt är frid och fröjd tills Dessan reser sig upp för att ta sin tallrik till köket, då drabbas hon av en plötslig yrsel och blir jättedålig inom loppet av bara några sekunder. Två av de andra deltagarna hjälper henne genom att lägga henne på kökssoffan och få upp benen

– Hon blev jättedålig på en sekund. Det var jävligt läskigt att se. Hon var pigg och kry som vanligt vid matbordet och sen gick hon bara till köket för att diska av tallriken, och så bara hon blev jätteyr, berättar Tim Mäkin efter händelsen.

– Ja, men Dessan ställde sig upp från bordet och skulle diska sin tallrik och sen så bara hör jag att hon "men gud vad yr jag blev", och sen så kollade jag bak och då sitter hon bara där och jag tänker nej men gud, det här är ju inte vanligt för Dessan att sätta sig och må sådär. Hon känner sig som att hon är full, alltså att det gungar och rör sig och att det är snurrigt tror jag att hon sa. Hon blev lit blå om läpparna och hon började liksom prata lite konstigt till och med, så vi tänkte absolut det värsta, säger Jennifer Valencia efter händelsen.

Dessan kollapsar i farmen 2024
Desirée Sjögren. Foto: TV4.

"Fan, jag hoppas verkligen att det går bra"

Dessan förklarar att hon är så pass yr att hon känner sig full och de andra deltagarna är riktigt oroliga över hennes tillstånd. Per Renström tar Jennifer för sidan och förklarar att han är särskilt orolig över att Dessan börjat få ryckningar och att hon uppger sig vara väldigt trött.

– Hennes symptom försämrades jävligt fort och man tänker ju på det värsta. Jag har ju en liten oro och en liten ångest, det har jag. Fan, jag hoppas verkligen att det går bra, det är det enda jag tänker på nu, säger Jennifer samtidigt som Dessan bärs ut till bilen för att tas till sjukhus.

Per drabbas hårt av Dessans sjukdomsfall och han är så pass orolig att tårarna rinner.

– Det är jobbigt, jättejobbigt, det såg ut som att hon var mycket illa där an. Jag vill inte förlora henne också, säger Per samtidigt som tårarna rinner längs kinderna.

Hur det går för Dessan får vi veta i fortsättningen av "Farmen" 2024 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL