Här åker tippade vinnaren Hugo ut ur Sveriges mästerkock: ”Jag är helt tom”

Här åker tippade vinnaren Hugo ut ur Sveriges mästerkock: ”Jag är helt tom”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 mars 2024 kl. 21:03

Känslosamt ögonblick när Hug Bergström lämnar "Mästerkocken"

Amatörkockarna får sig en rejäl överraskning när deras familjemedlemmar besöker veckans avsnitt av "Sveriges mästerkock" 2024. Med sig har de varsin korg med råvaror och uppgiften blir att laga familjernas egna favoriträtter som samtidigt ska hålla en nivå av högsta klass. Hugo Bergström, som är en av årets favoriter, lyckas dock inte imponera på juryn och får därför lämna programmet.

Här åker tippade vinnaren ut ur Sveriges mästerkock 2024
Foto: TV4.

Förutspådde vinnaren Hugo åker ut ur "Sveriges mästerkock" 2024

I veckans avsnitt av Sveriges mästerkock 2024 får amatörkockarna sig en rejäl överraskning när deras familjemedlemmar besöker programmet. Med sig har de varsin korg med utvalda råvaror och uppgiften blir att laga familjernas egna favoriträtter som samtidigt ska hålla en nivå av högsta klass. En av årets stora favoriter, som också har varit tippad vinnare under hela säsongen, är den charmiga killen Hugo Bergström. Hugo får besök av sin flickvän Sabina som ger honom i uppdrag att laga en rätt med fisk, vitvinssås och "krusiduller", och med krusiduller menar paret de grönsaker man har hemma i kylskåpet.

Favoriten lämnar sveriges mästerkock 2024
Foto: TV4.

Hugo Bergström ute ur Sveriges mästerkock

I slutändan står det mellan Josefine Freij, 40, och Hugo Bergström, 25, och den som tyvärr måste lämna in sitt förkläde och lämna tävlingen är Hugo.

– Ja Hugo, du måste börja tro på dig själv för dig är en helt fantastisk matlagare. Trots din unga ålder så har du imponerat på oss i juryn med avancerade och personliga tolkningar av klassiska maträtter som har varit helt fantastiska. Det har varit väldigt roligt att följa dig under de här veckorna, men nu måste vi tyvärr be dig att lämna förklädet, säger juryn till Hugo innan han kliver ut ur programmet. 

– Det är så sjukt, men det känns alltid lite som att man ska kräkas, det är verkligen... det är tortyr. Jag trodde att jag skulle få hålla på lite längre, jag är bara helt tom, besviken, det var inte såhär det skulle gå. Jag har fått väldigt fina kompisar och jag hoppas ändå att det framgår att jag är lite för perfektionist för att laga mat på 60 minuter, men att jag kan laga ändå, säger en ledsen Hugo till produktionen.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka Hugo för hans fantastiska insats i årets säsong av "Sveriges mästerkock" 2024 och vill du se hela avsnittet så kan du göra det på TV4 och TV4 Play onsdag 27 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL