Han ska hitta kärleken på TV – men redan blivit pappa

Han ska hitta kärleken på TV – men redan blivit pappa

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
16 juni 2024 kl. 11:21

Rasmus Allard med bebislycka

Snart ska tittarna få följa med i Rasmus Allards jakt på kärleken i "Bachelor", men innan säsongen sänds går han ut med beskedet att han fått barn.

Efter en lyckad säsong av Bachelorette som lockat enormt intresse, ser tittarna fram emot den kommande Bachelor-säsongen där det istället är en man som ska välja vilken kvinna han vill dela sitt liv med. Men Bachelor-profilen i fråga, Rasmus Allard, 30, träffade redan innan säsongen ska sändas sin stora kärlek, Hanna Bilén, 30. I veckan blev det känt att deras relation gått så pass starkt framåt att de nu även fått sitt första barn ihop.

Bachelorn Rasmus Allard har blivit pappa

TV4 valde att inte sända Bachelor förra året, och sedan dess har mycket hänt huvudpersonen Rasmus Allard. Han har inte bara träffat sin partner Hanna, tillsammans har de nu fått en dotter som de valt att döpa till Mimmi. I radioprogrammet Gry Forssell med vänner Mix Megapol berättar paret om deras stora bebislycka. 

– Hon kom igår kväll vid 22.56, vår lilla tjej. Hon är jättefin, hon är så gosig, säger Hanna.

Vidare har de två lagt ut ett inlägg på Instagram där de visar upp Mimmi:

I och med att TV4 inte sände programmet som planerat har Rasmus kontrakterade tystnadsplikt upphört, och därmed har han kunnat berätta om sitt liv. Men Martin Nygren som är producent på kanalen verkar inte allt för oroad över att tittarna redan vet hur Rasmus kärleksäventyr slutar. Han trycker också på att säsongen har en annan bachelor, Stephane Frick.

– Vi har två Bachelors och jag tror ändå att vi inte det kommer att påverka så mycket. Killarnas jakt på kärleken är ändå väldigt spännande och högdramatisk att följa som vanligt i Bachelor. Det tror jag kommer väga över faktiskt, säger han till TV4.

Årets säsong av "Bachelor" ska sändas senare i år. I säsongen därpå ser vi Valentin Kronlund, som var nära att vinna över Sonja Livboms hjärta, som bachelor.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL