Stora missen av TV4 – årets Bachelor Rasmus Allard väntar barn

TV4 om stora missen med Bachelorn Rasmus Allard: ”Vi kan inte hålla folk”

  • TV4 Play
Filmtopp
28 januari 2024 kl. 14:01

Deltagaren har barn på ingång

TV4 sköt upp höstens säsong av "Bachelor" och nu nås vi av nyheten om att en av dess två bachelors Rasmus Allard väntar barn med Hanna Bilén.

I slutet av augusti skulle det ha varit premiär för en ny säsong av Bachelor, men TV4 valde att skjuta på den till i år. Nu har det kommit fram att Rasmus Allard, som tillsammans med Stephane Frick är en av de två killarna i jakt på kärleken, väntar barn tillsammans med radioprofilen Hanna Bilén. Med andra ord förstår vi att han inte kommer hitta sin livspartner genom programmet.

TV4 om stora missen med Bachelorn Rasmus Allard: ”Vi kan inte hålla folk”
Rasmus Allard. Foto: TV4.

TV4 om missen med Rasmus Allard inför årets Bachelor

En stor del av programmets spänning ligger förstås i att se om den som är Bachelor kommer att finna sin kärlek bland de kvinnor som försöker vinna över dem. Därför får vi betrakta det som en stor miss av TV4 att den av deras två Bachelors, Rasmus Allard, väntar barn med Hanna Bilén som inte är med i programmet.

Att missen överhuvudtaget är möjlig beror på att Allards kontrakt med TV4 har löpt ut på grund av att de skjutit på säsongen.

– I kontraktet står det att, jag vet inte exakt hur långt det sträcker sig, men under sändningstiden får man inte gå ut och prata offentligt om hur ens civilstånd ser ut, säger programmets exekutive producent Martin Nygren till TV4 och fortsätter:

– Vi kan inte hålla folk hur länge som helst. Den har tiden löpt ut.

Han menar samtidigt att tittarna inte behöver oroa sig för att de ska bli utan spänningen under säsongen.  

– Vi har två Bachelors och jag tror ändå att vi inte det kommer att påverka så mycket. Killarnas jakt på kärleken är ändå väldigt spännande och högdramatisk att följa som vanligt i Bachelor. Det tror jag kommer väga över faktiskt. 

TV4 har ännu inget premiärdatum för "Bachelor" 2024 men det förväntas kommuniceras ut inom en hyfsat snar framtid. Sannolikt sänds det framåt slutet på sommaren.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL