Farmen-Fredriks sorgliga farväl av kossorna: ”Mest lojala och minst falska”

Farmen-Fredriks sorgliga farväl av kossorna: ”Mest lojala och minst falska”

  • TV4 Play
11 mars 2024 kl. 21:03

Finalveckans första dag bjöd på många känslosamma avsked

I kvällens avsnitt behöver de fem kvarvarande deltagarna säga hej då till de sista två torparna som behövde lämna tävlingen. Men också till några andra som funnits där för deltagarna genom hela tävlingen.

Spänningen stiger när finalveckan i Farmen ligger runt hörnet. En av Maxine, Cornelia G och Cornelia N kommer få stanna kvar och gå vidare till finalveckan, samtidigt som de andra två behöver lämna tävlingen. 

Efter en otroligt nervig kamp kan vinnaren koras och de utslagna två får motta kramar och sorgsna farväl från Tim, Levin, Per och Fredrik. När de återstående fem deltagarna är tillbaka på farmen väntar dock ett avsked de inte var beredda på.

Foto: TV4.

Gårdens kor ska få åka hem – sorgligt avsked i Farmen

Per går ut för att möta Wincent ute på gården, som är där för att dela ut sommarens sista uppdrag. Per får i uppdrag att börja riva kohagen, som han ihärdigt lappat och lagat på under hela sin tid på farmen. Detta på grund av att Wincent faktiskt kommit för att hämta korna redan i dag, till Pers stora förvåning. 

– Det är ju lite typiskt att man ska behöva riva saker som man lagade i morse, det känns lite ironiskt, säger han uppgivet. 

"Det gjorde ont i hjärtat"

Per ropar ner alla deltagare för att ta farväl av korna, vilket rör upp väldigt många känslor inom gruppen. 

– Vi har varit med djuren i nio veckor, man träffar dem hela tiden, det är de som har varit mest lojala och minst falska, det är de som man alltid har kunnat lita på. Och nu ska dee åka härifrån, säger Fredrik.

Foto: TV4

Deltagarna minns tillbaka på hur de i början behövde jaga kossorna som rymde flera gånger och Tim berättar hur han brukade meditera med kossorna, något han ångrar att han inte gjorde oftare.

– Jag tänkte göra det varje dag under finalveckan men nu ska dem åka idag. Det gjorde ont i hjärtat på riktigt, säger han.

Det första avsnittet av finalveckan i Farmen 2024 sänds idag, måndagen den 11 mars på TV4 och TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL