Detta är Desirée Forsberg Fors i Robinson 2024

Detta är Desirée Forsberg Fors i Robinson 2024

  • TV4 Play
Uppdaterad kl. 12:03 | Publicerad 21 mars 2024 kl. 11:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

I Lag nord hittar vi Desirée Forsberg Fors, som får sitt driv genom halsbandet som hon fått av sin familj. Något som Desirée antagligen kommer gå långt på är sin förmåga att skapa starka sociala band till sina lagmedlemmar.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna, där sammanlagt 20 deltagare ska kämpa för sin egen och lagets överlevnad i den tropiska miljön. Något som är nytt för i år är att Lag Syd bara innehåller män och Lag Nord bara innehåller kvinnor. I årets säsong deltar många starka karaktärer som sticker ut på sina egna sätt, där en av dem är den utåtriktade Desirée Forsberg Fors.

Desirée Forsberg Fors står på Robinsonstranden.
Foto: TV4

Det här är Desirée Forsberg Fors –  En envis kämpe som spelar det sociala spelet

Namn: Desirée Forsberg Fors
Ålder: 32 år
Yrke: Butikschef
Bor: Sollefteå
Personlig sak: Halsband

Hittills i Robinson har Desirée Forsberg Fors varit speciellt bra på det sociala spelet – trots att hon legat risigt till har hon alltid haft goda relationer till resten av laget vilket har hållit henne kvar i tävlingen. Så länge hon vet vilka tjejer hon kan lita på så kan hon "sitta lugnt i båten", menar hon. Desirée ger alltid 200% i alla tävlingar och är enligt sig själv en riktigt envis person – en viktig egenskap i ett program som detta. 

På sin fritid är Desirée väldigt aktiv, hon tränar mycket och älskar att vara ute i naturen. På hennes Instagram kan man se alltifrån skidor till hockey och skotrar, men framför allt massor med bilder på hennes barn. 

Finner styrka i familjen

Desirée beskriver att det som motiverar henne allra mest är hennes familj, som hon genom sitt halsband bär med sig vart hon än går. Halsbandet har hon fått av sina barn och sin man, som hon ofta drar styrka ifrån under tävlingarna. Hon har dessutom en ganska stor familj – hon är gift och har två egna barn samt fem bonusbarn.

Trots att Desirée tagit sig långt på att skapa tillit mellan sig och de andra deltagarna verkar hon inte heller rädd att hugga folk i ryggen om det skulle behövas. Robinson är trots allt ett spel där man i slutändan bara kan lita på sig själv, vilket hon verkar väl medveten om i besluten hon tar i programmet. 

Robinson 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds söndag-torsdag på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL