Det här är Thaiboxaren Mathias Jonsson i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Thaiboxaren Mathias Jonsson i "Bachelorette" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 mars 2024 kl. 15:03

Har ett förflutet med Sonja Livbom sedan tidigare

Det har blivit dags för den efterlängtade premiären av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play. En av årets manliga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta är Thaiboxaren Mathias Jonsson.

Mathias Jonsson i Bachelorette 2024
Mathias Jonsson. Foto: TV4.

Det här är Mathias Jonsson i "Bachelorette" 2024

Det har blivit dags för premiären av Bachelorette 2024 i TV4 och på TV4 Play och en av årets deltagare som som faktiskt redan har en koppling till årets Bchelorette Sonja Livbom är ingen mindre än Mathias Jonsson, 28, från Stockholm. Mathias är inte bara egenföretagare, han har också en imponerande karriär inom Thaiboxning och när det kommer till sin medverkan i Bachelorette ser han sig själv som ett stort hot gentemot de andra deltagarna.

– Jag tror att jag utgör ett ganska stort hot för killarna faktiskt. Jag tar för mig väldigt enkelt och vanligtvis så slåss ju jag om bälten och medaljer. Nu så slåss jag om Sonja, så att ja, det blir inte så lätt för grabbarna här i huset vill jag lova. säger Mathias i sin introduktionsvideo.

Mathias Jonsson i Bachelorette 2024
Mathias Jonsson. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4.

Har haft ögon för Sonja sedan 15års åldern

Att Mathias söker till Bachelorette just den här säsongen är ingen slump, han har nämligen en koppling till Sonja sedan tidigare, någonting han själv ser som en stor fördel.

– Jag och Sonja har ett litet förflutet. Där jag kommer ifrån så umgicks hon med lite gemensamma polare och ja, jag har väl alltid haft ett litet öga för henne, säger Mathias till produktionen.

– Ja men vi känner varandra sedan vi var liksom jättesmå, typ såhär 15 år sedan, jag är i chock. Jag kommer liksom ihåg att han va en liten, du vet, en av dom här knoddarna, säger en förvånad Sonja till produktionen efter deras första möte.

Inte första gången som Mathias dejtingliv figurerar i medierna

Det här är inte första gången som Mathias blir skriven om i ett dejtingsammanhang. 2019 skrev Expressen en artikel om att landslagsstjärnan hamnat i blåsväder tack vare att hans Tinder-profil innehöll ett skämt om kvinnomisshandel, ett snedsteg han i efterhand har bett om ursäkt för. Här kan du läsa mer om hela händelsen.

Missa inte "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play med start den 1 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL