Det här är Ciro Cucarano i Farmen 2024

Det här är Ciro Cucarano i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 28 januari 2024 kl. 19:01 | Publicerad 17 januari 2024 kl. 20:01

Robinson-profilens pappa medverkar i årets Farmen

Bland deltagarna i "Farmen" 2024 dök namnet Ciro Cucarano upp på listan. Det låter låter högst bekant om man har koll på en viss Robinson-profil.

Har man koll på reality och Robinson kan det ringa en klocka när man hör efternamnet Cucarano. Ciro Cucarano, som medverkar i Farmen 2024, är nämligen pappa till Robinson-profilen Sandra Cucarano, som deltagit i överlevnadsprogrammet hela två gånger. Nu ser vi alltså ännu en medlem i familjen Cucarano medverka i ett realityprogram. 

Det här är Ciro Cucarano i Farmen 2024
Ciro Cucarano. Foto: TV4.

En besviken Ciro när torpakämpar väljs av storbonden

Så fort Yorgo Skulis blev storbonde så berättade Ciro Cucarano att han väldigt gärna ville gå till Torpet, varpå han sa att det är inga problem och att Ciro blir första tjing på det. Alessia Santalucia berättar även att Yorgo verkligen gillar Ciro och vet att det enda sättet att visa respekt för honom är att hålla sitt ord kring Ciros önskan om Torpet. Det är något som Ciro hoppas att Yogro ska hålla sitt ord kring, men när Yorgo ska välja två deltagare som ska gå till Torpet blir det inte riktigt som förväntat.

– Mitt uppdrag för dagen är att utse två torpakämpar. När det gäller Torpet nu så var det alldeles för många som kom och pratade med mig kring att de ville åka till Torpet. Då känner jag att jag inte kan vara lojal mot någon där för det är bara två. Så då bestämmer jag mig för att ta två som kanske inte varit och snackat med mig om Torpet, säger Yorgo till gruppen. 

Istället för att respektera Ciros önskan väljer Yorgo istället Ronja Lindholm och Martina Fransson som kämpar till Torpet. Det är en tydlig besvikelse som sveper över Ciro när valet är gjort.

– Det var ju hundra procent att jag skulle komma till Torpet och sedan blir det en 90-graders vändning. Det var inte okej. Nu vet man liksom, hans ord betyder inte så mycket för mig, förklarar Ciro.

Ciro Cucarano – faktaruta:

Ålder: 58

Bor: Farsta

Arbetar som: Drifttekniker

Mer av Ciro Cucarano ser du i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL