Dessan Sjögren utsatt för galen attack i Farmen 2024 – skrek på hjälp

Dessan Sjögren utsatt för galen attack i Farmen 2024 – skrek på hjälp

  • TV4 Play
Sofie Landgren
21 februari 2024 kl. 11:02

"Jag har en sträckning i arslet och benet"

Desirée "Dessan" Sjögren är minst sagt säsongens mest otursdrabbade deltagare i "Farmen" 2024 på TV4. Efter kollapsen råkar hon i dagens avsnitt ut för en märklig och otippad attack som leder till fysiska skador.

Dessan utsatt för tupp-attack i farmen 2024
Desirée "Dessan" Sjögren. Foto: TV4.

Dessans otur fortsätter i "Farmen" 2024

Under tisdagens avsnitt av Farmen 2024 på TV4 fick tittarna bevittna en obehaglig händelse då storbonden Desirée "Dessan" Sjögren plötslig drabbades av yrsel och tvingas uppsöka läkare. Oturen stannar dock inte här utan fortsätter i onsdagens avsnitt där hon blir utsatt för en galen attack.

Dessan och galna tuppen i farmen 2024
Desirée "Dessan" Sjögren och den galna tuppen. Foto: TV4.

"Jag skrek som en galning, HJÄLP!"

Dessan kliver in i huset till de andra deltagarna och berättar att hon har varit med om en helt absurd händelse, hon har nämligen blivit attackerad av den galna tuppen på gården. Hon berättar att hon hade sparkat allt vad hon kunde mot tuppen hela två gånger, men tuppen gav sig inte utan fortsatte att flyga på henne.

– Jag bara sparkade allt jag kunde två gånger, men han bara flög på mig hela tiden. Jag sträckte mig som fan i benet, säger Dessan när hon går haltandes in till köket.

De andra deltagarna konstaterar och understryker vilken otur hon har och att de borde "strypa den där jävla tuppen".

– När jag kom och gick så hoppade tuppen på mig bakifrån så att jag ramlade bakåt mot axeln och ryggen. Jag har ju en sträckning i arslet och i benet och sen kan jag knappt lyfta upp axeln, beskriver Dessan för produktionen.

Om Dessans otur håller i sig vår vi se i fortsättningen av "Farmen" 2024 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL