Alla masker i Masked Singer 2024 – officiella listan

Därför är Sarah Dawn Finer Prinsesstårtan i "Masked Singer" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:05 | Publicerad 10 maj 2024 kl. 10:05

Solklara tecken!

Det omåttligt populära underhållningsprogrammet "Masked Singer" Sverige 2024 är i full rullning på TV4 och vi på Filmtopp tror att vi har träffat rätt när det kommer till vem som gömmer sig bakom Prinsesstårtan!

Prinsesstårtan i Masked Singer 2024
Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

Allt som pekar mot att Sarah Dawn Finer är Prinsesstårtan i "Masked Singer" 2024

Att TV4 har lyckats grundlura hela Svenska folket i vårens upplaga av Masked Singer 2024 råder det inget tvivel om. Produktionen har gjort ett hästjobb i att lyckas casta deltagare som är näst intill omöjliga att lista ut. Vi på Filmtopp tror dock att vi har lyckats knäcka nöten till vem det är som gömmer sig bakom den sockersöta Prinsesstårtan, och det är ingen mindre än sångerskan och programledaren Sarah Dawn Finer. En ganska självklar gissning när man ser till att rösten låter precis som en Sarah som försöker förvränga sin den för att göra det svårare, men oss lurar hon inte!

Ett axplock av ledtrådar kopplade till Sarah:

  • ”Hundratals miljoner från världens alla hörn har fått se mig perform.” – Sarah uppträdde under Eurovision Song Contest 2013 inför 125 miljoner tittare.
  • ”Inget party utan en jättegod Prinsesstårta! Smaken är som baket men hos mig finns något för alla.” – Sarah har släppt en hel drös med recept inom bakning på hemsidan Tasteline.
  • "Jag gick från wannabe till the real deal: från en girl till en kvinna med power." – 2022 blev hon ambassadör för Kvinna till Kvinna.
  • ”Men just nu är mitt mål att gå från prinsessa till Queen. Det skulle vara kronan på verket.” – Sarah är bland annat med i succémusikalen We Will Rock som baseras på låtar av Queen.

Om vår briljanta spaning är rätt eller fel får vi se i fortsättningen av "Masked Singer" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL