Då kommer Let's Dance tillbaka till TV4: ”Tack gode gud!”

Då kommer Let's Dance tillbaka till TV4: ”Tack gode gud!”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
29 januari 2024 kl. 13:01

Tony Irving med positiva nyheter till tittarna

I en intervju med Aftonbladet avslöjar Tony Irving att "Let's Dance" kommer att återvända till TV4, men att det nu blir ett års paus.

I höstas blev många tittare förvånade när TV4 valde att pausa flera av sina favoritprogram. Förutom populära titlar som TalangBiggest Loser och Parlamentet valde de även att lägga ned den kommande säsongen av Let's Dance för att pausa hela programmet. Den folkkära jurymedlemmen Tony Irving, som gjort programmet i hela 19 års tid, kallade det då för "ett vettigt beslut" eftersom en anledning till att man pausar det är för att utveckla formatet och komma tillbaka starkare.

Då kommer Let's Dance tillbaka till TV4: ”Tack gode gud!”
Foto: TV4.

Då kommer Let's Dance tillbaka till TV4 – Tony Irving: ”Tack gode gud!”

I en intervju med Aftonbladet berättar Tony Irving att Let's Dance kommer tillbaka till TV4 år 2025, åtminstone är det vad ansvariga på kanalen själva har sagt till honom. 

– Tack gode Gud! Det är helt underbart, säger Tony Irving om att kunna ge det glädjande beskedet.

– Mina vänner bruka säga att man har fastnat om man jobbat med samma sak i tio år. Jag har jobbar med Let’s Dance i totalt 19 år. Att vara arbetsbefriad ett år är som att ta semester från helvetet. Men vi kommer tillbaka 2025, fortsätter Tony Irving i sin intervju med Aftonbladet.

Vidare berättar Irving att han med pausen får chansen att hämta mer energi och förnya sig inför nästa säsong.

Att man väljer att pausa "Let's Dance" i ett år för att komma tillbaka bättre, är inte unikt för Sverige utan något som man även gör med den norska upplagan och flera andra.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL