Zayera Khan blev kär under Robinson 2024 – höll det hemligt

Zayera Khan blev kär under Robinson 2024 – höll det hemligt

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 23 maj 2024 kl. 18:11 | Publicerad 20 maj 2024 kl. 15:40

Zayera Khan träffade sin nuvarande flickvän när hon skulle åka i väg

I en intervju med Hänt så berättar Zayera Khan att hon träffade sin nuvarande flickvän på en bar mindre än två veckor innan hennes "Robinson"-äventyr började.

Zayera Khan har varit med i en hel del konflikter under sin tid i Robinson, men det många inte vet är att hon blev kär under sin tid på ön. Innan hon begav sig till ön så träffade hon sin nuvarande flickvän på en bar, bara en och en halv vecka innan hennes äventyr i Robinson började. Då det var så pass nytt så valde hon att hålla det hemligt för alla då det inte hade hunnit bli något än, hon berättade det för någon, men valde att vara jätteförsiktig med det. 

Därför höll Zayera kärleken hemlig

– Jag höll det hemligt, jag kände att det var för tidigt för att säga någonting, säger Zayera i en intervju med Hänt.

När Zayera väl kom hem igen så hade hon fått otroligt många meddelanden av henne, av detta blev hon otroligt rörd och överraskad, hon valde där att börja dejta henne och idag är de tillsammans.

– Jag blev väldigt rörd och överraskad av de meddelanden jag hade fått av henne. Jag tänkte att jag vill dejta henne, berättar Zayera.

Zayera Khan har fått lämna "Robinson" och kan nu fokusera fullt ut på de viktiga relationerna där hemma. Filmtopp önskar henne lycka till i framtiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL