Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 maj 2023

Poängställningen sedan programmets start

Panelmedlemmarna i "Masked Singer", Nour El Refai, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, har gissat många rätt genom åren. Men hur ser ställningen emellan dem ut sedan programmets start?

Masked Singer 2023 börjar lida mot sitt slut. Under den aktuella säsongen av Sveriges mest älskade gissningslek har vi fått se många slående överraskningar. Från att Joakim Lundell uppenbarat sig till förbundskapten Janne Andersson och Måns Zelmerlöws egen hustru Ciara Janson. I samband med flera av de stora avslöjandena har vi även fått se någon av panelmedlemmarna Nour El Refai, Felix HerngrenPernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw gissa rätt. Så hur ser poängställningen ut emellan de fyra, vem är bäst kontra sämst på att gissa kändisar? Finns det någon duell som är jämn inför den pågående säsongens avgörande? Här tittar vi närmare på statistiken. 

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger
Foto: TV4 / Magnus Ragnvid.

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer med alla säsonger inräknade

Masked Singer hade sin premiär i Sverige i maj 2021 och närmar sig nu slutet på sin tredje säsong. Sammanlagt har panelen haft 28 rätt av 37 möjliga. Imponerande sett till hur svår uppgiften tenderar att vara. 

Här kikar vi på hur de olika panelmedlemmarna presterat hittills över de tre säsongerna, samt vilken säsong som varit respektive medlems bästa. Det finns en som är i solklar ledning, och två som befinner sig i en slags bottenstrid.

Nour El Refai: 3 rätt

Bästa säsong: 1

Felix Herngren: 4

Bästa säsong: 3

Måns Zelmerlöw: 8

Bästa säsong: 2

Pernilla Wahlgren: 13

Bästa säsong: 1 & 2 (fem rätt per säsong)

Som de flesta tittare redan känner till är det Pernilla Wahlgren som håller till på toppen med flest rätt gissningar. Måns Zelmerlöw, som är näst bäst, befinner sig någonstans mellan henne och de två övriga panelmedlemmerna Felix Herngren och Nour El Refai. Den sistnämnda av dem behöver alltså gissa ett mer rätt än Herngren för att jämna ut striden. Zelmerlöw får försöka ha ett långsiktigt perspektiv om han ska ha en chans på att ta ikapp den regerande mästaren Wahlgren. 

I skrivande stund finns det tre kändisar kvar att gissa rätt på under säsongens avslutande skede. Hur poängställningen kommer att se ut mellan panelmedlemmarna när Karamellen, Magiska boken och Maneten avslöjats får vi snart veta.

"Masked Singer" 2023 sänds fredagar på TV4.

NÄSTA ARTIKEL