Bachelorette-Emil åkte direkt till hångelfest och låg med kvinna på planet hem

Bachelorette-Emil åkte direkt till hångelfest och låg med kvinna på planet hem

  • TV4 Play
Sofie Landgren
16 maj 2024 kl. 21:00

Blir bortvald av Sonja, men går snabbt vidare

I veckans avsnitt av "Bachelorette" Sverige 2024 tvingas deltagarna Emil och Alexander att lämna. Ynka 10 timmar senare hamnar de på en pool-fest med lättklädda tjejer.

Killarna avslöjar allt 2024 avsnitt 8
Alexander och Emil. Foto: TV4.

"Vi skulle bara ta några öl"

Under veckans rosceremoni i Bachelorette Sverige 2024 blir deltagarna Alexander och Emil utan ros och under studioprogrammet Killarna avslöjar allt visas extramaterial upp som ett litet kvitto på att deltagarna inte blev särskilt ledsna över att behöva lämna. Fullt fokus på att dejta Sonja byts snabbt ut mot alkohol, lättklädda tjejer och hångel när de knappt 10 timmar senare dyker upp på en pool-fest som heter duga.

– Vi hade trevligt, det va skönt att vara ute. Vi skulle ta ett par öl bara, det började med fem öl på stranden och sen hamnade vi där, säger Emil och Alexander under avsnittet.

Emil i bachelorette låg på planet hem
Emil. Foto: TV4.

Låg med kvinna på planet hem

Som om inte fest och hångel vore nog för att snabbt försöka komma över Sonjas avvisande så tar Emil det ett steg längre och har sex med en kvinna på planet hem, inte bara en gång utan två!

Programledare Malin tar upp en skärmdump på den stora duken på ett meddelande Emil skickat till en i produktionen som hon skrattandes konfronterar honom med, och ber honom att utveckla händelsen.

– Det var samma tjej fast två gånger. De på planet var inte jätteglada, när jag kom ut sa jag bara att jag inte kunde snacka engelska och gick förbi hela kön, säger en generad Emil inne i studion.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette - Killarna avslöjar allt" 2024, torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL