Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 03 oktober 2023 kl. 10:29 | Publicerad 02 oktober 2023 kl. 16:25

Tv-program och serier på TV4 Play och TV4 i oktober

Bland alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023 hittar vi flera återvändande underhållningsprogram, som "Robinson", "Bonde söker fru" och "Så mycket bättre", men även en hel del spännande drama, som serien om Estoniakatastrofen.

Alla nya serier på TV4 Play och TV4 i oktober 2023

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023
Foto: TV4.

Robinson & Gränslandet – 2 oktober

På en ödslig plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinson-trofén och en halv miljon kronor. De deltagare som röstats ut i örådet får en ny chans att ta sig tillbaka till tävlingen i Gränslandet.

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023 Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby
Foto: TV4.

Lucianoz: Dansbandsstjärnan från Rinkeby – 2 oktober

Lucianoz drömmer om att bli dansbandsartist och siktar mot dansbandsveckan i Malung. Men kommer världen att acceptera nykomlingen från Rinkeby?

Kockarnas kamp: Revanschen – 3 oktober

Sveriges mest framstående kockar utsätts för tuffa utmaningar där hela deras yrkesskicklighet sätts på prov när de tävlar mot varandra. I år möts tidigare deltagare som inte vunnit för att försöka ta revansch. Pär Lernström är programledare.

Bonde söker fru och Kärlek åt alla 2023 – Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023
Foto: TV4.

Bonde söker fru – 4 oktober

Kärlekstörstande bönder som alla drömmer om att hitta någon att dela livet med. Följ med på hela resan – från första dejten till böndernas gårdar där bonden gör sitt val. I årets säsong får vi följa Michael, Mimmi och Jens. Programledare är Linda Lindorff

Bonde söker fru: Kärlek åt alla – 4 oktober

Följ bönderna som inte är med i Bonde söker fru genom nervösa möten och svåra val. Tillsammans med sina brevskrivare flyttar de in en sommarvecka på Siggesta gård där de får dejta och förhoppningsvis hitta kärleken. Linda Lindorff är programledare.

The Catch
Foto: TV4.

The Catch – 8 oktober

Psykologisk thriller om en man i en brittisk kuststad som gör allt för att skydda sin familj.

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023
Foto: TV4.

Mauri: Vad hände sen? – 9 oktober

I den andra säsongen av Mauri – Vad hände sen? träffar Mauri Hermundsson personer som på ett eller annat sätt skrivit in sig i den svenska historien, för att sedan gå upp i rök. Det kan vara personen bakom ett viralt klipp, personen bakom en storslagen händelse eller en legendarisk karaktär.

The Fox – 9 oktober

Kriminaldrama om den tidigare spionen Anne och hennes kompanjon Youssef, som startar en detektivbyrå som tänjer på gränserna och skapar farliga fiender på vägen.

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023 – Den svenska Tinderbedragaren kommer till TV4
Foto: TV4.

Den Svenska Tinderbedragaren – 12 oktober

Dokumentärserie som följer åtta svenska kvinnors osannolika öde. Nästan alla har en sak gemensamt. De matchade med samma man på Tinder – sedan tog problemen fart. Många har blivit lurade att ta lån och sitter nu med stora skulder.

Alla nya serier på TV4 Play i oktober 2023
Foto: TV4.

Estonia – 15 oktober

Dramaserie om en av de värsta färjekatastroferna i modern tid. Ur flera karaktärers perspektiv speglas såväl räddningsarbetet som hur anhöriga i Sverige, Estland och Finland försöker förstå och hantera den fruktansvärda tragedin.

Hellenius hörna – 15 oktober

David Hellenius bjuder in några av våra mest älskade och intressanta personligheter. Som vanligt varvas samtalen med humor, allvar, musikframträdanden och sketcher. Årets säsong får dessutom längre sändningstid och ny scenografi.

Så mycket bättre – 28 oktober

I årets Så mycket bättre kommer en bred skara av olika artister tolka varandras musik. Bland annat kommer veteranen Lasse Holm få sällskap av stjärnskottet Ellen Krauss och Omar Rudberg. Ansluter gör även Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik, Dogge Doggelito och många fler.

Fler premiärer i oktober

  • Förrädarna UK – 21 oktober

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL