Alexandra om varför hon lämnade Jens i Bonde söker fru: ”Blev för mycket”

Alexandra om varför hon lämnade Jens i Bonde söker fru: ”Blev för mycket”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 december 2023 kl. 19:12

Dramatiskt avslut i säsongens sista avsnitt

Det har blivit dags för säsongsavslutning i "Bonde söker fru" 2023 på TV4. Under det sista avsnittet får tittarna reda på varför Alexandra Salonen valde att avbryta sin medverkan och därmed lämna bonden Jens Lundin med ett krossat hjärta.

Det har blivit dags för säsongsavslutning i Bonde söker fru 2023 i TV4 och under programmets sista avsnitt får tittarna höra brevskrivare Alexandra Salonens förklaring till varför hon valde att inte fortsätta en relation med bonden Jens Lundin.

Alexandra Salonen i Bonde söker fru 2023
Alexandra Salonen. Foto: TV4.

Alexandra om varför hon lämnade Jens i Bonde söker fru: ”Blev för mycket”

Så här säger Alexandra Salonen om hur hon tänkte runt beslutet att lämna Jens Lundin. Hon konstaterar att de hade för bråttom att det sedan inte gick att hantera deras situation.

– Det har bara blivit jättedumt från början. Eftersom vi kände så starkt för varandra så tror jag att vi hade för bråttom i att det skulle bli vi och det var ju kanske inte en jättebra idé. Jag tror bara att vi skyndade på hela processen och sen så blev det bara pannkaka av allt sen ändå.

Alexandra förklarar att hon kände väldigt starkt för Jens i början men att det skiftade när hon väl kom till gården och de började lära känna varandra mer.

– Efter några dagar så svalnade ju känslorna av lite och tillslut blev det bara för mycket. Jag ville bara komma hem, landa i mig själv och vad känner jag egentligen? Det svalnade ju av mer när jag åkte hem, det gjorde det, och det har det fortfarande gjort, säger Alexandra till programledare Linda Lindorff.

Vi vill passa på att tacka TV4 för årets säsong av "Bonde söker fru" och är du intresserad av att själv medverka i programmet? Då har du din chans nu! Här kan du nämligen söka till Bonde söker fru 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL