Alexander Strandberg avslöjar – kan göra Robinson en tredje gång

Alexander Strandberg avslöjar – kan göra Robinson en tredje gång

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 11:26 | Publicerad 25 maj 2024 kl. 08:50

"När jag är..."

Den stora tittarfavoriten Alexander Strandberg har åkt ur "Robinson" 2024, men han stänger inte dörren för att vara med en tredje gång.

Hösten 2022 fick Sverige bekanta sig med 45-årige Alexander Strandberg, samtalsterapeuten som till vardags bor i Halmstad. Den säsongen kom han att bli särskilt god vän med Pelle Lilja som under sin andra säsong gick och vann hela Robinson. När Strandberg dök upp för att göra sin andra säsong kom han att vinna sidoprogrammet Gränslandet, vilket även det är en bragd.

Vad gäller det stora Robinson-äventyret så tog Alexander Strandberg sig till finalveckan, men fick se sig själv falla på den klassiska balanstävlingen "Plankan". Väl tillbaka i Sverige arbetar han med sitt företag Strandberg & Strandberg som han driver med frun Karin. Enligt Pelle Lilja har de två dessutom ett gemensamt projekt på gång, som du kan läsa mer om här.

Alexander Strandberg kan återvända till Robinson för ny säsong: “När jag är...“
Foto: TV4.

Alexander Strandberg kan återvända till Robinson för ny säsong

Redan under sin första säsong blev Alexander Strandberg en stor favorit bland tittarna, men nu har han av många blivit närmast helgonförklarad. Nej, man behöver inte scrolla runt på nätet särskilt länge för att se att det är "Alex" som majoriteten av folket ville skulle vinna Robinson våren 2024. En som däremot inte är lika frälst av honom är Filmtopps realityexpert Tove Dalsryd, som själv medverkade i programmet 2023. I en krönika skriver hon att han "ger mig en klump i magen" och att det finns en annan agenda bakom hans medverkan. 

Men oavsett vad Tove och andra skeptiker än må säga om Alexander så vill svenskarna garanterat se honom göra Robinson en tredje gång. Så hur ser möjligheterna ut för att detta ska ske?

I en intervju med lokaltidningen Hallandsposten får Alexander frågan om han kan tänka sig att vara med igen. Hans initiala svar är då "Nej", men därefter lägger han till något som lämnar dörren på glänt:

– Jag kan tänka mig det om kanske tio år, säger han och fortsätter:

– När jag är på en helt annan plats i livet men nu har jag ingenting mer att bevisa för mig själv där.

Hoppas du på att få se Alexander Strandberg i en ny säsong av "Robinson" ska du alltså inte utgå från att det kommer ske, och i synnerhet inte någon gång snart. Men om det får dig att sova tryggare om nätterna kan du leva med vetskapen om att det mycket möjligt kan ske längre fram i tiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL