TV4 ber om att få återkomma runt Masked Singers framtid

TV4 ber om att få återkomma runt Masked Singers framtid

Axel Diedrichs
21 maj 2024 kl. 17:21

Fortsätter det älskade programmet?

Filmtopp har varit i kontakt med TV4 för att få besked runt "Masked Singer" 2025. Kommer det att bli en nästa säsong, och är Pernilla Wahlgren med?

Årets säsong av Masked Singer Sverige var en väldigt lyckad sådan med flera stora överraskningar, inte minst i finalen där Fröken Snusk uppenbarade sig bakom Kameleonten. Vidare kunde ställningen jämna ut sig mellan panelmedlemmarna. Framför allt fick Felix Herngren visa vad han går för genom att sätta hela fyra rätt. På så vis knappar han framför allt in på Måns Zelmerlöw, som nu endast har fyra fler rätt. Panelens solklara ledare på tabellen, Pernilla Wahlgren, har haft en säsong där hon flera gånger lyst med sin frånvaro.

Med säsongen i mål ser tittarna redan fram emot nästa. Men som saker och ting står sig just nu har TV4 inte gett något grönt ljus till en fortsättning. Filmtopp har därför varit i kontakt med kanalens pressavdelning för att få svar på hur saker och ting ligger till. Vi har även ställt frågan om Pernilla Wahlgren kommer vara med, vilket efter i år inte känns som en självklarhet.

TV4 ber om att få återkomma runt Masked Singers framtid
Är Pernilla Wahlgren med i den nya säsongen av "Masked Singer"? Foto: Filmtopp Int.

Hur blir fortsättningen för Masked Singer?

I veckan har Filmtopp nått ut till TV4 både en och två gånger för att få klara besked runt Masked Singers framtid. Till programmets pressansvarige Ina Kokalari ställde vi följande två frågor: 

– Blir det en till säsong av Masked Singer nästa år?

– Kommer Pernilla Wahlgren att vara med?

Svaret vi fick avslöjar att saker och ting fortfarande håller på att klubbas bakom kulisserna, och att vi får vänta lite till med besked:

– Jag håller på att stämma av med exekutiv producent. Återkommer med svar.

Filmtopp ser till att uppdatera dig så fort TV4 ger oss sitt besked runt nästa säsong av "Masked Singer".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL