Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tribes of Europa säsong 2 – Då kommer den?

Tribes of Europa säsong 2 – Då kommer den?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021

Då känns det sannolikt att nästa säsong får premiär.

Framtidsdystopiska "Tribes of Europa" är just nu hetast på Netflix i Tyskland och flera andra länder. Så när kan vi förvänta oss att se nästa säsong? Här är vad vi tror!

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Netflix

Recension – Tribes of Europa

Det tysktalande äventyrsdramat tar oss till ett blodigt framtida krig mellan olika stammar som dykt upp i samband med Europas förfall. Serien är tillsammans med Bakom hennes ögon hetast på Netflix just nu. Sett till det stora intresset serien lockat kan vi bara förmoda att streamingtjänsten vill beställa mer av produktionen. Här är varför Tribes of Europa säsong 2 blir av och när vi kan förvänta oss se den... 

Netflix har ännu inte gett grönt ljus för en Tribes of Europa säsong 2. Men det brukar vanligtvis dröja upp till två-tre månader för streamingtjänsten att gå ut med sådana besked kring produktioner – oavsett hur framgångsrika de är. Den binevängliga första säsongen på drygt fem timmar lägger stort fokus på att bygga upp en spännande värld och mångsidiga karaktärer. Bara här känns det tydligt att Netflix redan från starten haft ambitionen att utveckla en ny fanfavorit som kan rulla över en längre tid. 

Är du ännu inte övertygad om att vi får se mer av serien? Då kan vi informera dig om att Tyskland, där serien leder topplistan, har näst flest Netflix-prenumeranter i Europa (6.4 miljoner). Streamingtjänsten vill givetvis värna om dessa tittare genom att ge dem mer av deras favorit. Detta gjorde de senast med hyllade Dark som rullade i tre säsonger. 

Så när kommer Tribes of Europa säsong 2?

Det gäller att smida medan järnet är varmt. Vi förväntar oss att Netflix bekräftar en ny säsong senare i vår och att man i höst beger sig ut på ny inspelning. Skulle detta falla in känns det sannolikt att vi får se Tribes of Europa säsong 2 under våren 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL