Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio

Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio

Filmtopp
10 februari 2023 kl. 19:02

Den maxade finalen närmar sig

Nu har vi fått den allra första trailern till "Fast X", den tionde delen i filmserien "Fast and the Furious" med Vin Diesel i spetsen. Spana in den här.

Nu börjar det dra ihop sig för filmserien som gick av stapeln 2001, då med Vin Diesel och Paul Walker i huvudrollerna. Trailern till Fast X har landat och den ser ut att lova ett maxat äventyr för fansen.

Genom många uppdrag och i otaliga kamper mot omöjliga odds har Dom Toretto (Vin Diesel) och hans familj övertrumfat varje fiende i deras väg. Nu ställs de inför den mest dödliga motståndare de någonsin har ställts inför: ett skrämmande hot som dyker upp från skuggorna från det förflutna, som drivs av blodshämnd, och som är fast besluten att krossa denna familj och förstöra allt – och alla – som Dom älskar, för alltid.

Se trailern till "Fast X" här: 

Fast Five från 2011 tog Dom och hans besättning ut den ondskefulle brasilianske narkotikakungen Hernan Reyes och avhängde hans imperium på en bro i Rio de Janeiro. Vad de inte visste var att Reyes son, Dante (spelad av Jason Momoa), såg det hela och har tillbringat de senaste tolv åren med att tänka ut en plan för att låta Dom betala den ultimata priset.

Dantes planer kommer att splittra Doms familj från Los Angeles till Roms katakomber, från Brasilien till London och från Portugal till Antarktis. Nya allianser kommer att formas och gamla fiender kommer att dyka upp igen. Men allt förändras när Dom upptäcker att hans åttaårige son (Leo Abelo Perry) är det ultimata målet för Dantes hämnd.

Trailerpremiär för Fast X – då släpps den på bio
Foto: Universal Pictures.

Då har Fast X premiär på bio i Sverige

Fast X är regisserad av Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), och återkommande stjärnskådespelare är Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena och Scott Eastwood, med Oscarsvinnarna Helen Mirren och Charlize Theron.

Filmen har världspremiär på bio den 19 maj.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL