Trailerpremiär: Idris Elba tillbaka i Luther: The Fallen Sun

Trailerpremiär: Idris Elba tillbaka i Luther: The Fallen Sun

  • Netflix
Filmtopp
10 februari 2023 kl. 08:02

Storfilmen kommer snart till Netflix

Snart återser vi Idris Elba i sin mest berömda roll. Se trailern till filmen "Luther: The Fallen Sun" som har premiär på Netflix under våren.

Fansen har länge sett fram emot att få se Luther-filmen som det pratades om i flera år innan den började produceras. Med trailern ute är Luther: The Fallen Sun nästan här, och av smygtitten att döma ställs vår hjälte inför sin svåraste utmaning hittills. Här är en av vårens största filmer på Netflix.

Trailerpremiär: Idris Elba tillbaka i Luther: The Fallen Sun
Foto: Netflix.

I den efterlängtade filmen får vi följa en John Luther bakom galler och bom, men som när en sadistisk seriemördare börjar terrorisera London bryter sig ut ur fängelset för att sätta jaga skurk.

Se trailern till Luther: The Fallen Sun med Idris Elba här:

Den nya filmen är gjord av Jamie Payne som regisserat flera avsnitt av serien Luther. Förutom Idris Elba ser vi stjärnor som Andy Serkis och Dermot Crowley, som vi känner igen i från serien som Martin Schenk. En annan skådespelare på rollistan att hålla ett extra öga på är Cynthia Erivo, stjärnskottet vi bland annat sett i Harriet och TV-serierna The Outsider och Roar.

"Luther: The Fallen Sun" klockar in på strax över två timmars speltid, och har premiär på Netflix den 10 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL