Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
STARZPLAY Sverige blir LIONSGATE+ – allt vi vet om skiftet

STARZPLAY Sverige blir LIONSGATE+ – allt vi vet om skiftet

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2022

Träder i kraft redan imorgon

Den 29 september lanseras LIONSGATE+ i 35 länder. Här är allting du vill veta om skiftet och vad det innebär.

Produktionsbolaget STARZ tillkännagav idag att deras internationella streamingtjänst STARZPLAY nu kommer att bli LIONSGATE+. Rebrandingen appliceras i 35 länder och sammanfaller med ett nytt manér och ny grafisk profil som lanseras globalt den 29 september 2022. 

– Vårt löfte att leverera djärva och välskrivna berättelser, där vi tänjer på gränserna och utmanar förväntningarna, förblir oförändrat. Vi har byggt upp starka relationer med våra tittare och ser fram emot att fortsätta erbjuda dem förstklassiga berättelser, nu som LIONSGATE+, säger Superna Kalle, President, International Networks på STARZ.

Om utbudet på LIONSGATE+ Sverige

STARZPLAY Sverige blir LIONSGATE+ – allt vi vet om skiftet
"Gaslit" med Sean Penn och Julia Roberts. Foto: LIONSGATE+.

LIONSGATE+-prenumeranter har tillgång till ett stort bibliotek av exklusiv premiumunderhållning, inklusive originalserier med globala premiärer samma dag som i USA. Exempelvis den politiska thrillern Gaslit, de överdådiga historiska dramaserierna i The Royal Collection och den kommande serien Dangerous Liaisons. Men också hela samlingen serier utspelade i det framgångsrika Power-universumet.

Den nya streamingtjänsten är också hem för spanskspråkiga originalserier, så som det kritikerrosade dramat Señorita 89, sci-fi-thrillern El Refugio och kriminaldramat "Express". Streamingtjänsten erbjuder dessutom några av de mest eftertraktade tv-serieförlagorna, inklusive den genrebrytande serien The Great och actionthrillerserien Gangs of London, plus en stor samling av populära filmer som introduceras på plattformen varje månad. LIONSGATE+ har samarbetat med välrenommerade produktionsbolag i såväl Chile, Frankrike, Tyskland, Indien, Mexiko och Spanien för att skapa lokal originalunderhållning.  

Genom sin dynamiska distributionsmetod finns LIONSGATE+ tillgänglig för konsumenter på en mängd olika plattformar. Dels genom appen som finns i ett dussin länder, men också via globala streamingtjänster, flerkanalsdistributörer, telekomföretag och andra online- och digitala plattformar.

Artikeln uppdateras inom kort med information om LIONSGATE+ Sveriges priser.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL