Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till Jackass Forever är här!

Trailern till Jackass Forever är här!

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 juli 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 juli 2021

Se den nya trailern till Jackass 4.

De urspårade vännerna från "Jackass" återförenas för ännu en vända av fullkomligt galna upptåg.

Det har gått över 20 år sedan "Jackass"-gänget först syntes i rutan och inspirerade ungdomar över hela världen till att spela in de dummaste av hemmavideor. Sedan dess har deras serie växt sig till en franchise i sin egen rätt, med bland annat flertalet utkomna filmer.

Den senaste filmen med gänget, Jackass 3D, kom ut 2010 – men nu har alltså vännerna återförenats för att än en gång roa oss med sina (ursäkta språket) idiotiska påhitt.

Trailer släpptes igår och du kan se den här:

I trailern kan vi se flera av de gamla favoriterna, inklusive frontfigurer som Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Jason "Wee Man" Acuna m.fl. Noterbart är att Bam Margera inte är delaktig i Jackass Forever. Anledningen till detta ska vara att han inte fått vara med under inspelningen på grund av sina missbruksproblem. Profilen från de tidigare filmerna och serien tilläts endast vara med om han var nykter, något som han inte klarade av.

Många trodde att gänget i Jackass skulle lugna ned sig i takt med att åren tickat på, men trots att det flesta av dem numera befinner sig i 50-årsåldern är de bevisligen precis lika galna som tidigare. Filmen lär ha en stor skara nostalgiska fans som kommer att bänka sig framför den så fort de får chansen.

Den fjärde "Jackass"-filmen, "Jackass Forever", har biopremiär den 22 oktober.

LÄS MER: De sämsta filmerna 2021

LÄS MER: Nya komedier 2021

NÄSTA ARTIKEL