Mission Impossible.

Trailer till Mission: Impossible 7 läckt

23 maj 2022 kl. 11:18

En trailer visades upp på CinemaCon i april

Den första fulla trailern till Tom Cruise sjunde Mission: Impossible-film uppges ha läckt på sociala medier.

En trailer till Mission: Impossible 7 visades exklusivt på CinemaCon förra månaden, men Twitter fick fullt upp på lördagseftermiddagen med att plocka bort trailern till filmen som läcktes på deras plattform. 

Paramount Pictures har inte officiellt släppt den två minuter långa trailern online. Representanter för studion svarade inte omedelbart på flera förfrågningar om kommentarer. 

Tom Cruise, vars Paramount-film Top Gun: Maverick har premiär på bio den 27 maj, dök upp i ett videomeddelande som spelades upp under studions CinemaCon-presentation den 28 april. Under inspelningen tillkännagav han den fullständiga titeln på filmen, Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning: Part 1.

Stjärnan, som spelar Ethan Hunt i franchisen, förklarade att han inte kunde närvara i Las Vegas-evenemanget på grund av inspelning utomlands. "Önskar jag kunde vara där med er", sa han i videon när han satt i ett antikt plan. "Jag är ledsen för det extra bullret. Som ni kan se filmar vi den senaste delen av Mission: Impossible."

Regissören Christopher McQuarries nästa film i den enormt populära actionserien är satt för biopremiär den 14 juli 2023, medan efterföljande film i serien förväntas släppas den 28 juni 2024.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL