Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: Se Zlatan i nya Astérix och Obélix-filmen

Trailer: Se Zlatan kriga i nya Astérix och Obélix-filmen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 september 2022

Fotbollsstjärnan bjuder på actionshow redan i trailern

Nu är trailern släppt till "Astérix och Obélix: The Middle Kingdom" där den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović har en av rollerna.

Den som följer Sveriges största fotbollsstjärna på sociala medier har säkerligen fångat upp att han gjort promotion för den kommande Astérix och Obélix-filmen The Middle Kingdom som har premiär till våren. Nu kan vi se Zlatan Ibrahimović dyka upp och kriga i dess första trailer. Och han gör det på sättet vi hade kunnat förvänta oss.

Handlingen i Astérix och Obélix: The Middle Kingdom, som på svenska heter I drakens rike, utspelar sig femtio år före kristus. Kejsarinnan av Kina har precis fängslats efter en statskupp som uppviglades av Deng Tsin Qin, en förrädisk prins. Med hjälp av Finalthesis, den feniciska köpmannen, och hennes trogna livvakt Mai Wei, flyr kejsarinnans enda dotter prinsessan Sass-Yi till Gallien för att be om hjälp från två tappra krigare, Astérix och Obélix, som är utrustade med övermänsklig styrka tack vare deras trolldryck.

Våra två oskiljaktiga hjältar accepterar gärna att hjälpa prinsessan att rädda sin mamma och befria hennes land. Och därmed börjar en stor resa och äventyr på vägen till Kina. Men Caesar och hans mäktiga armé, törstiga efter en ny erövring, är också på väg mot Mellanriket...

Ibrahimovic spelar den mäktige karaktären Oneofus.

Se trailern till "Astérix and Obélix: The Middle Kingdom" här:

Astérix och Obélix: The Middle Kingdom görs av Guillaume Canet som tidigare gjort det hyllade kriminaldramat Tell No One.

Filmen har biopremiär i Frankrike den 1 februari. I Sverige släpps den på bio den 10 februari. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL