Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lupin säsong 3 – Detta vet vi

Första titt på Lupin säsong 3

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 september 2022

Netflix ger oss en teaser till nya säsongen

Snart kommer Omar Sy tillbaka med "Lupin" säsong 3 och Netflix har gett oss en allra första teaser. Se det rykande färska klippet här!

Efter dubbelsuccén med de tidigare delarna av Netflix franska äventyrslystna kriminaldrama, har Lupin säsong 3 varit ordentligt efterlängtad. Nu har streamingtjänsten en första teaser att dela med sig av. 

Lupin med Omar Sy i spetsen hade sin premiär i starten av 2021 och blev en omedelbar succé. Den uppföljande delen som släpptes under fjolårets sommar gick även den hem stort hos tittarna. Trots att vi tidigt visste att en tredje säsong skulle komma var det länge tyst produktionen – tills nu. 

När Netflix hade sitt årliga Tudum-event för att presentera kommande titlar fanns den tredje säsongen av Lupin med. De kunde inte ge oss ett officiellt premiärdatum, men vi fick ta del av en allra första teaser. 

Handlingen i Lupin säsong 3

När vi återvänder till mästertjuven Assane lever han i gömma och måste lära sig att hantera en vardag utan sin familj. Men när han gång på gång gör sig påmind om hur mycket de lider utan honom, bestämmer han sig för att återvända till Paris och få bort dem därifrån så att de kan påbörja ett nytt liv. Men planerna grusas när en fiende från Assanes förflutna dyker upp till ytan. 

Se teasern till Lupin säsong 3 här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL