TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 26 september 2022 kl. 06:09 | Publicerad 25 september 2022 kl. 09:09

En mängd nya förhandsvisningar på vad som komma skall

I går hölls Netflix Tudum-event där de presenterar nya filmer och serier som komma skall. Här hittar du sammanställningen med de största nyheterna.

Netflix har den senaste tiden varit under hård kritik för att många av deras produktioner hållit för låg nivå. Det verkar som att de nu gör allting för att ställa saker och ting till rätta, och återvinna sina prenumeranters förtroende. Under deras årliga Tudum-event presenterade de nämligen flera mäktiga nyheter som komma skall. 

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023

"Enola Holmes 2" kommer ut 4 november

Stranger Things-stjärnan Millie Bobby-Brown och Henry Cavill återvänder båda två i uppföljaren på succéfilmen Enola Holmes. Premiären landar i början på november och nu kan vi ta del av en första trailer.

Guillermo del Toros "Pinocchio" – premiär i december 

Streamingtjänsten gav oss en häftig bakom kulisserna-video om skapandet av Guillermo del Toros kommande Pinocchio-film, som görs med häftigt hantverk. 

Filmen har premiär på Netflix den 9 december.

Netflix presenterar sin nya Bridgerton-serie "Queen Charlotte"

Kostymdramat Bridgerton är en av Netflix mest sedda serier någonsin. Nästa år släpps en spinoff-serie om Drottning Charlotte, vilket fansen inte vill missa.

Premiär 2023.

Första titt på spionthrillern "Heart of Stone" med Gal Gadot

Enligt Gal Gadot själv får vi snart ta del av en episk spionfilm i Heart of Stone, men som hon trots de stora orden menar har rå och jordnära action. 

Inväntar sitt premiärdatum. Släpps 2023.

Lupin – del 3 kommer snart

Vi får nu ta del av en första titt på den tredje delen av Netflix älskade serie Lupin. Nu gömd måste Assane lära sig att leva långt från sin fru och son. Men han klarar inte längre av det lidande de utsätts för på grund av honom, och bestämmer sig för att återvända till Paris och för att hämta dem. Men det förflutnas spöken är aldrig långt borta, och någons oväntade återkomst kommer att vända upp och ner på hans planer.

The Mother – Jennifer Lopez som lönnmördare

Jennifer Lopez fortsätter att ta sig an spännande filmroller. I The Mother spelar hon lönnmördare som måste lämna sitt gömställe för att rädda dottern som hon var tvungen att överge.  

Kommer snart.

The Witcher: Blood Origin – prequelserien släpps i december

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023
Foto: Netflix.

Vi kan snart vänta oss hög The Witcher-feber. I december släpps den nya serien Blood Origin som är en föregångare till huvudserien med Henry Cavill, som vi får veta snart kommer tillbaka med sin tredje säsong.  

Spana in Jamie Foxx nästa Netflix-film "The Cloned Tyrone"

Efter Day Shift kommer Jamie Foxx tillbaka med en ny Netflix-film, The Cloned Tyrone, som även den blandar action med humor. Här ser vi Foxx samarbeta med John Boyega och Teyonah Parris när de följer ett mystiskt spår som leder dem till ett ondskefullt regeringsexperiment. 

Game of Thrones-skaparnas serie The Three-Body Problem släpps 2023

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023
Foto: Netflix.

Snart kommer David Benioff och Dan Weiss nya serie The Three-Body Problem, en berättelse om människans första kontakt med en utomjordisk civilisation. Med mångbottnade karaktärer ställer den existentiella frågor och utforskar vårt djupaste inre. Bygger på Liu Cixins hyllade boktrilogi.

Ashton Kutcher-komedin Your Place or Mine har premiär 10 februari

Romantisk komedifilm med Ashton Kutcher och Reese Witherspoon. Handlingen följer två bästa vänner från distans, som förändrar varandras liv när hon bestämmer sig för att förfölja en livslång dröm och han frivilligt anmäler sig för att hålla ett öga på hennes tonårsson.

The Witcher säsong 3 – premiär sommaren 2023

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023
Foto: Netflix.

Netflix gav oss en uppdatering kring den kommande tredje säsongen av The Witcher. Medan vi inte fick några nya bilder att dela med oss av fick vi veta att säsongen släpps i sommar.

Närmare titt på Glass Onion: A Knives Out Mystery

Vi vet sedan tidigare att Knives Out 2, som visats på festival och hyllats stort, har sin stora premiär på Netflix den 23 december. I ett nytt klipp får vi se regissören Rian Johnson presentera den efterlängtade filmen närmare.

Senaste nytt kring Squid Game säsong 2

TUDUM: Netflix presenterar nya filmer och serier 2022-2023
Foto: Netflix.

Netflix megahit Squid Game lös med sin frånvaro under Tudum-eventet. Men vi fick en mindre uppdatering om den kommande säsongen. Regissören Hwang Dong-Hyuk hintade om att den kommer vara fylld med helt nya berättelser.

Tyst kring Stranger Things säsong 5

TUDUM: Netflix presenterar kommande nya filmer och serier
Foto: Netflix.

Vi fick ingen uppdatering om Stranger Things säsong 5, men vi vet sedan tidigare att den arbetas på. Likaså vet vi att avsnitten den här gången blir kortare än i den föregående säsongen. Förväntad premiär är fortfarande någon gång under 2023.

Fler nya filmer och serier på Netflix 2022-2023

  • The School for Good and Evil – 19 oktober
  • Wednesday – 23 november
  • Hellbound (säsong 2) – premiärdatum inte känt
  • Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2 – kommer snart

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL