Trailer: Deadpool ska rädda MCU tillsammans med Wolverine

Trailer: Deadpool ska rädda MCU tillsammans med Wolverine

Axel Diedrichs
12 februari 2024 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Vad tror du om "Deadpool 3"?

I natt släpptes den första trailern till den tredje filmen som fått titeln "Deadpool & Wolverine". Lever den upp till sina föregångare?

Det har gått snart sex år sedan vi såg Ryan Reynolds i en Deadpool-film. När han snart gör sin efterlängtade comeback gör han det i sällskap med en annan superhjälte, Wolverine, som återigen spelas av Hugh Jackman. Senast Jackman hade på sig sina sylvassa klor var 2017, då med filmen Logan. Deadpool & Wolverine har premiär i sommar. Se trailern som släpptes under nattens Super Bowl.

Trailer: Deadpool ska rädda MCU tillsammans med Wolverine
Ryan Reynolds tillbaka i sin Deadpool-dräkt. Foto: Marvel.

Detta händer i den nya Deadpool-filmen

I den nya filmen bankar det plötsligt en dag på titelkaraktärens dörr – det är organisationen TVA som värvar honom för att rädda Marvels universum. I trailern får vi se väldigt lite av Wolverine, och deras första möte som vi får en glimt av är ett allt annat än vänligt sådant. Men som vi förstår det kommer det omaka paret att finna varandra till slut för att tillsammans kunna rädda MCU. Om de kommer att lyckas eller inte får vi däremot lämna osagt.

Shawn Levy är det som står för regin. Han har tidigare gjort den humoristiska actionfilmen Free Guy, även den med Ryan Reynolds i huvudrollen.

Se trailern till "Deadpool & Wolverine" här: 

Det mer specifika premiärdatumet för "Deadpool & Wolverine" är 26 juli 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL