Tom Hardy spelar MC-knutte i ny film

Tom Hardy spelar MC-knutte i ny film

08 augusti 2022 kl. 12:00

Elvis-skådespelaren ansluter

Tom Hardy och Austin Butler är klara för att medverka i en motorcykelfilm vid namn "The Bikeriders", som baseras på Danny Lyon roman med samma titel.

Tom Hardy är troligen mest känd för alla sina actionfilmer så som Inception, Batman och Mad Max: Fury Road. Nu är han aktuell i en ny actiondänga, en motorcykelfilm som går under namnet The Bikeriders . Med sig har han även Austin Butler, som just nu är bioaktuell som "kungen av rock'n'roll" i biografifilmen Elvis.

The Bikeriders utspelar sig på 1960-talet där vi får följa framväxten av en fiktiv motorcykelklubb i mellanvästern. Under åren utvecklas klubben från att vara en samlingsplats för lokala outsiders till att bli ett bli allt mer olycksbådande, vilket hotar den ursprungliga meldemmarnas unika levnadssätt.

Regin står Jeff Nichols för, som har regisserat kritikerfavoriterna Mud (2012) och Take Shelter (2011). Nichols fick inspiration till filmen då han läste Danny Loyds novell The Bikeriders från 1967, berättar Deadline. Filmens producenter är Sarah Green och Brian Kavanaugh-Jones. Inspelning förväntas påbörjas i oktober.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL