Tom Flumé vinner The Apprentice Sverige 2022

Tom Flumé vinner The Apprentice Sverige 2022

Filmtopp
Uppdaterad 28 april 2022 kl. 08:04 | Publicerad 27 april 2022 kl. 21:04

Tvålentreprenören skulle segra

Ikväll hölls finalen av TV4:s populära program och vi kan nu konstatera att Tom Flumé är vinnaren av The Apprentice Sverige 2022.

I år var den allra första gången som programmet gick i Sverige, och resan har sannerligen varit tuff för de olika deltagarna. I kvällens, och säsongens åttonde, avsnitt skulle det hela avgöras. Och nog var det rejält med spänning i finalen av The Apprentice Sverige 2022 där tvålentreprenören Tom Flumé gjorde upp med social medier-strategen Lucas Lindström.

De två fick pitcha sina bolag inför en minst sagt förväntansfull publik bestående av entreprenörer, investerare och företagsledare. I prispotten fanns en miljoninvestering och att få bli affärskompanjon med företagsledaren Gunilla von Platen, som skulle välja den företags hon tror starkast på.

Tom Flumé vinner The Apprentice Sverige 2022

När Gunilla von Platen hade samlat de två finalisterna för att ge dem beskedet om vem som skulle komma att vinna fanns det i slutet av dagen endast en självklar vinnare:

– Den jag kommer att investera 1,5 miljoner kronor i är Tom. Du blir min nästa kompanjon, säger von Platen i finalen. 

Tom överväldigades av beskedet: 

– Att nu bli kompanjon med Gunilla känns overkligt. Jag har inte fattat det än. Jag är taggad, fy fan vad kul det ska bli. 

Nu blir det spännande för tittarna att följa Tom Flumé framöver, och förstås också Lucas Lindström som tog sig hela vägen till final. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL