Så mycket bättre 2022: Alla klara artister

Så mycket bättre 2022: Alla klara artister

Filmtopp
Uppdaterad 05 maj 2022 kl. 09:30 | Publicerad 25 april 2022 kl. 10:00

Årets artistlista börjar ta form

Sedan tidigare är även Molly Hammar bekräftad för programmet. Nu vet vi att även Olle Jönsson och Darin är klara för Så mycket bättre 2022.

I sommar spelas det populära programmet Så mycket bättre 2022 in på Burgsvik på Gotland. Nu har vi fått några av namnen på årets deltagare, som kommer att bestå av både nya och återvändande artister. Aftonbladet rapporterar att Olle Jönsson från den berömda dansbandsgruppen Lasse Stefanz kommer att medverka, och likaså popstjärnan Darin. Sedan tidigare är även Molly Hammar klar för att medverka i programmet. 

De rapporterade namnen är ännu inte bekräftade av TV4 själva, men de förväntas att offentliggöras under veckan. Allt eftersom kommer vi att få veta vilka fler artister som ska tolka varandras låtar.

Darin som kommer att vara med i Så mycket bättre 2022 var även med i programmet för tio år sedan. Då tolkade han låtar av bland annat Olle LjungströmEn apa som liknar dig och Astrologen av Magnus Uggla. En källa säger till Aftonbladet att det än så länge är oklart i vilken utsträckning Darin ska vara med. Det är möjligt att han endast gästar ett par avsnitt. 

Jönsson och Hammar förväntas tillhöra den skara artister som kommer att medverka i hela säsongen. Jönsson mycket på grund av att produktionen vill djupdyka i hans långa karriär och Hammar för hennes förmåga att leda samtal inom gruppen. Hon har sedan tidigare en relation till programmet då hon dök upp 2020 för att tillsammans med Silvana Imam göra en Benjamin Ingrosso-cover.

Nu har även flera akter blivit klara att medverka i programmets nya säsong. Återigen är det Aftonbladet som avslöjar vilka det rör sig om. Utöver Jönsson, Darin och Hammar kommer vi att få se åtminstone ytterligare fem akter. De nya artister som är med i Så mycket bättre 2022 är Nordman (som kommer att bestå av duon Håkan Hemlin och Mats Wester), Anne-Lie Rydé, Daniela RathanaAnna Ternheim och en annan duo i Norlie & KKV.

Nu har även den folkkära artisten och TV-profilen Måns Zelmerlöw bekräftats som klar för att medverka i årets säsong. Likaså står det klart att Albin lee Meldau kommer medverka i den nya säsongen. Han var med i programmet 2018 och stod då för ett av dess mest populära klipp hittills när han tolkade Spela min favoritvals av Louise Hoffsten

Nästa artist att bli klar för Så mycket bättre 2022 är Maja Francis, som förra året gjorde sin efterlängtade albumdebut med den konstnärliga popplattan A Pink Soft Mess.

Här är alla klara artister för Så mycket bättre 2022:

 • Olle Jönsson
 • Darin
 • Molly Hammar
 • Anne-Lie Rydé
 • Anna Ternheim
 • Daniela Rathana
 • Nordman
 • Norlie & KKV (Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag)
 • Måns Zelmerlöw
 • John Engelbert (från Johnossi)
 • Albin Lee Meldau
 • Maja Francis

Då har Så mycket bättre 2022 premiär

Det finns ännu inget spikat premiärdatum för den nya säsongen av Så mycket bättre, men den förväntas ha premiär i slutet av oktober. Den kommer då i vanlig ordning att sändas på lördagar klockan 20:00. 

Filmtopp uppdaterar dig med vilka artister som blir klara för att medverka.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL