Usel tajming för Elitstyrkans hemligheter – Smaklös lansering

Elitstyrkans hemligheter 2023 – premiär, ansökan, deltagare

Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:30 | Publicerad 25 april 2022 kl. 07:00

Allt vi vet om den kommande säsongen!

Efter en rafflande avslutning på den aktuella säsongen är TV-tittarna nyfikna på hur det ligger till med Elitstyrkans hemligheter 2023. Detta vet vi!

I TV4:s populära program följer vi sammanlagt arton kvinnor och män som genomgår olika prövningar som efterliknar de uttagningstester som görs till riktigt elitförband. Efter två vänder är folk nu sugna på Elitstyrkans hemligheter 2023. Detta vet vi om den!

Vinnarna av Elitstyrkans hemligheter 2022

Programmet är som vi känner till fullt av tuffa utmaningar, inte minst i finalavsnittet där de fem deltagarna tog sig an två minst sagt krävande uppgifter. Den ena var att de skulle orientera sig fram till en plats i natten utan att bli upptäckta av sökstyrkor. Den andra var ett mycket krävande förhör.

Till slut skulle Stephanie Pizzignacco och Fredrik Bergfeldt krönas till vinnare.

Sök till Elitstyrkans hemligheter 2023

Vill du vara med i programmets nästa säsong? Ansökan öppnade i slutet på mars i samband med att TV4 bekräftade att vi får se Elitstyrkans hemligheter säsong 3. Vill du veta vad som krävs för att du ska kunna ansöka till den nya säsongen, klicka här.

Då har Elitstyrkans hemligheter 2023 premiär

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för nästa säsong, men den här sortens program brukar rulla som en klocka. Sett till att den första säsongen släpptes i januari 2021 och den andra i februari 2022, vågar vi förmoda att Elitstyrkans hemligheter säsong 3 har premiär i januari eller februari 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nya Elitstyrkans premiärdatum och deltagare.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL