Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Top Gun Maverick

Tom Cruise anländer till premiär via helikopter

Linda Forssén | Nyhet
06 maj 2022
Linda Forssén | Nyhet
06 maj 2022

Flög helt själv

Ingen har missat att "Top Gun 2" är på gång världen över. Under Sand Diego premiären för filmen kommer Cruise in med stil.

Efter 36 år är nu nästa Top Gun-film redo att visas upp på bioduken. I en video av The Hollywood Reporter kan vi se hur den 56-åriga skådespelaren flyger in till premiären med stil och går fram till folket som väntar på honom.

I Top Gun: Maverick (2022) innehåller det en hel del imponerande flygstuntarbete med helt nya kameror inbyggda i planen för flera av flygsekvenserna som är i filmen. Samtidigt vet vi sedan tidigare att Tom Cruise är en person som vill göra sina egna stunts.

Med tanke på detta så är man inte förvånad över att Cruise kommer inflygande i en helikopter.

För er som inte har koll, handlar filmen om Maverick (Cruise) gjort sin tjänstgöring i trettio år och är i toppen som en av flygvapnets bästa piloter. Nu är han äntligen där han hör hemma. Maverick är en pilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken i stället för uppe i luften.

Tillsammans i filmen har han nykomlingar som Jon Hamm, Glen Powell, Jennifer Connelly, Ed Harris, Monica Barbaro, Miles Teller. Sedan kommer Val Kilmer återkomma som Tom Kazansky från originalet.

Top Gun: Maverick har biopremiär den 25 maj i Sverige.

Se även:

NÄSTA ARTIKEL