Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Glen Powell spelar mot Tom Cruise i Top Gun 2: Maverick

Glen Powell spelar mot Tom Cruise i Top Gun 2: Maverick

Kristian Andersson | Nyhet
04 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
04 augusti 2018

Glen Powell har fått en ny roll i Top Gun 2.

Det händer mycket i arbetet med "Top Gun 2: Maverick". Bland annat slåss en hel del skådespelare om att få spela mot Tom Cruise. Nu är det klart att Miles Teller och Glen Powell kommer att få den möjligheten.

Blev du besviken när Glen Powell förlorade rollen som Gooses son till Miles Teller? Då har vi goda nyheter. Powell kommer också att dyka upp i filmen.

Enligt The Hollywood Reporter var Powell en av de tre skådespelare (Miles Teller och Nicholas Hoult var de andra), som stod ut när de gjorde audition för rollen som Gooses son i Top Gun 2. Milles Teller tog hem det hela, men producenterna bakom filmen var så pass imponerade av Powell att de gav honom en annan roll. Vem han ska spela är än så länge hemligt.

Med andra ord kommer både Powell och Teller att spela sida vid sida med Tom Cruise, som återvänder som Pete ”Maverick” Mitchell. Val Kilmer är också klar för att återvända i sin roll som Iceman.

Joseph Kosinski ska regissera filmen och produktionen beräknas påbörja inom kort. Top Gun 2: Maverick förväntas ha premiär den 12 juli 2019.

Är du sugen på Top Gun 2: Maverick?

NÄSTA ARTIKEL