TIPS: 5 av veckans hetaste premiärer – titlarna du inte får missa

TIPS: 5 av veckans hetaste premiärer – titlarna du inte får missa

Emil Oscar Rasmussen
12 december 2023 kl. 12:12

Veckans hetaste streamingpremiärer – höjdpunkterna enligt Filmtopp

Filmtopp listar några av veckans hetaste premiärer på streamingmarknaden. Här hittar du de nya filmerna och serierna som du inte vill missa.

Filmtopp tipsar: 5 nya filmer och serier att streama i veckan

The Crown (säsong 6b)
Foto: Netflix.

The Crown (säsong 6b) – 14 december på Netflix

Det är till sist dags att ta farväl av The Crown en gång för alla. Seriens annonserade sista avsnitt, den andra delen av säsong 6, kommer till Netflix den 14 december. I de avslutande avsnitten försöker prins William återgå till någon form av normalt liv efter sin mammas död, samtidigt som drottningen gruvar sig över monarkins framtid.

Mer om: The Crown

Yu Yu Hakusho (säsong 1)
Foto: Netflix.

Yu Yu Hakusho (säsong 1) – 14 december på Netflix

Yu Yu Hakusho är nästa stora Netflix-satsning som är baserad på en framgångsrik manga, denna gången Yoshihiro Togashis 90-talsfavorit. Streamingtjänsten ser inte ut att ha sparat på krutet i live-action-adaptionen om en trubbelmakare som mister livet när han utför en heroisk handling och får reda på att han inte hör hemma varken i himlen eller helvetet. Han får därför en ny chans på jordelivet, men det kommer i så fall bli ett liv väldigt annorlunda än det han tidigare levt.

Mer om: Yu Yu Hakusho

Flykten från kycklingfabriken (2023)
Foto: Netflix.

Flykten från kycklingfabriken – 15 december på Netflix

Det har passerat över två årtionden sedan Flykten från hönsgården (2000) gjorde succé, och nu är det äntligen dags för en uppföljare. I Flykten från kycklingfabriken blir det upp till våra modiga kycklingar att rädda sina gelikar, när de inser att det pågår något mystiskt på en närliggande bondgård.

Mer om: Flykten från kycklingfabriken

Reacher (säsong 2)
Foto: Prime Video.

Reacher (säsong 2) – 15 december på Prime Video

Actionserien Reacher är äntligen tillbaka med nya avsnitt. Den 15 december är det dags för den andra säsongen av serien som är baserad på Lee Childs älskade verk. I den nya säsongen måste Jack Reacher gå till botten med varför medlemmar från hans tidigare arméenhet blir mystiskt och brutalt mördade, en efter en.

Mer om: Reacher

The Family Plan (2023)
Foto: Apple TV+

The Family Plan – 15 december på Apple TV+

I The Family Plan med Mark Wahlberg i huvudrollen får vi följa bilförsäljaren och familjefadern Dan (Wahlberg). Hans till synes harmoniska liv döljer ett förflutet då han jobbade som yrkesmördare – och när hans förflutna en dag knackar på dörren måste han göra vad han kan för att upprätthålla sitt nya liv. Lösningen blir att packa in hela sin ovetande familj i bilden för en bilresa genom landet.

Mer om: The Family Plan

Barbie (2023)
Foto: Warner Bros.

BONUSTIPS: Streamingpremiärer för Barbie och Indiana Jones 5

Utöver alla nya filmer och serier som har premiär denna veckan kommer även två av årets största filmer till streamingtjänsterna. Årets kanske största succé, Barbie, har premiär på HBO Max den 15 december och den avslutande Indiana Jones-filmen, Indiana Jones and the Dial of Destiny kommer till Disney+ den 15 december.

Mer om: Barbie och Indiana Jones and the Dial of Destiny

Fler streamingtips för december 2023 hittar du här

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL