Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tillsammans med Strömstedts 2022 – Alla paren och deltagare

Tillsammans med Strömstedts 2022 – Alla paren och deltagare

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022

Den före detta statsministern kommer på besök

I dag är det premiär för "Tillsammans med Strömdstedts" 2022. Bland deltagarna ser vi den före detta statsministern Stefan Löfven och skådespelaren Alexander Karim.

Den 28 februari är Tillsammans med Strömstedts tillbaka med en ny säsong, den femte i ordningen. Jenny och Niklas Strömstedt besöker några av Sveriges mest spännande par, som Ulla och Stefan Löfven, Dominika Peczynski och Anders Borg samt Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Paul Sundvik.

– Det är fint med kärleken mellan människor, och hur vi anstränger oss för att leva våra liv tillsammans. Alla har sin historia och den är värd att berättas, säger Jenny Strömstedt.

I den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts får vi bland annat veta varför fredagar är så speciella för Ulla och Stefan Löfven, hur Dominika Peczynski och Anders Borg lyckades stå emot andras åsikter när de blev ett par, samt hur förhållandet påverkas när man träffas mitt under en livskris så som Isabella Löwengrip och Paul Sundvik gjorde. 

Mer läsning:

Relationsexperten åter i Tillsammans med Strömstedts 2022

Precis som tidigare besöker Jenny och Niklas Strömstedt även relationsexperten Anna Bennich i varje avsnitt för samtal kring de funderingar som dykt upp i mötena med paren. Under samtalen får tittarna även höra hur makarna Strömstedt själva tänker kring att leva tillsammans.

– Relationer är något som både engagerar och intresserar många människor. Jenny och Niklas undersöker ämnet med stor nyfikenhet och en portion humor, även om det också blir en hel del allvar. Jag är otroligt nöjd med de spännande paren som vi besöker i den nya säsongen, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Paren i Tillsammans med Strömstedts 2022:

Utöver statsministern, Anders Borg och Isabella Löwengrip kommer vi att få bekanta oss med fler politiker och en skådespelare. Nedan följer hela listan över deltagare och vilka datum de medverkar.

  • 28/2: Stefan Löfven och Ulla Löfven 
  • 7/3: Dominika Peczynski och Anders Borg 
  • 14/3: Isabella Löwengrip och Paul Sundvik 
  • 21/3: Alexander Karim och Malin Karim 
  • 28/3: Jonas Björkman och Petra Björkman  
  • 4/4: Jan Björklund och Anette Brifalk 

Femte säsongen av Tillsammans med Strömstedts startar måndagen den 28 februari 20.00 på TV4 Play och TV4.

NÄSTA ARTIKEL