The Suicide Squad-skådespelaren i ny skräckfilm

The Suicide Squad-skådespelaren i ny skräckfilm

25 juni 2022 kl. 11:00

Ny skräckfilm väntar för Dastmalchian.

Efter de senaste årens stora framgångar ser David Dastmalchian ut att ha hittat sitt nästa projekt – och det i form av den kommande rysaren "Late Night With the Devil".

David Dastmalchian hade en större roll i Suicide Squad, där han spelade Polka-Dot Man och följde upp succén med rollen som Piter de Vries i Dune. Vad alla inte vet är att skådespelarens första filmroll var i Christopher Nolans The Dark Knight, där han spelade en av Jokerns anhängare. Han har också varit med i Ant-Man-filmerna.

Variety går nu ut och berättar att Dastmalchians nu är aktuell för en ny skräckfilm vid namn Late Night With the Devil.

Filmen, som just nu spelas in i Australien, beskrivs handla om en amerikansk talkshow som sänds under småtimmarna 1977. Under en livesändning går någonting väldigt fel och ondska "släpps lös" i de tv-tittande vardagsrummen runt om i landet.

Filmen är skriven och regisseras av Colin och Cameron Cairnes, som tidigare ligger bakom 100 Bloody Acres och Scare Campaign. Projektet finansieras av Spooky Pictures och Image Nation Abu Dhabi.

Colin och Cameron Cairnes säger i ett uttalande:

– På 70- och 80-talet var det något lite farligt med kvällssäsndningar. Framför allt talkshows var ett fönster in till någon främmande vuxenvälrd. Vi tänkte att kombinationen av den laddade stämningen av en livesändning och det övernaturliga skulle kunna skapa en unikt skrämmande filmupplevelse.

Dastmalchian kommer de närmaste åren att vara aktuell med flertalet större produktioner, inklusive Nolans Oppenheimer, en adaption av Stephen Kings Monstret i garderoben och en film om "The Boston Strangler".

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL