Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Sinner

The Sinner säsong 4 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021

Har serien nått vägs ände?

Brottsdramat "The Sinner" rullar nu på Netflix med nya avsnitt. Nu är det många som undrar om en ny säsong är på ingång… här är allt vi vet om The Sinner säsong 4.

Att brottsdramat The Sinner har blivit en stor succé förvånar nog ingen. I centrum ser vi en fenomenal Bill Pullman som ger sig hän åt det ena mysteriet efter det andra i rollen som Harry Ambrose. I den tredje säsongen, som nu rullar på Netflix, fick vi även bekanta oss med Jessica Hecht i rollen som artisten Harry börjar dejta.

För alla som redan har svept The Sinner kommer det knappast som någon nyhet att vi i varje avsnitt får bekanta oss med nya mystiska fall för detective Harry Ambrose. Säsongerna bjuder även på en del stjärnglans. I första säsongen såg vi exempelvis Jessica Biel och Christopher Abbot och därefter har v fått bekanta oss med bland andra Carrie Coon, Tracy Letts och Matt Bomer.

En fjärde säsong är på ingång

Tack och lov kan vi redan nu bekräfta att The Sinner säsong 4 redan har spelats in. De första avsnitten har till och med börjat sändas i USA.

Den nya säsongen består av sex stycken avsnitt och är därmed kortare än tidigare säsonger. Ett smått oroväckande tecken som kan signalera att man nu bestämmer sig för att summera historien för gott. Sett till de dalande tittarsiffrorna, vore det inte heller särskilt konstigt.

MER LÄSNING:

Även om The Sinner har blivit stor här i Skandinavien har avsnitten gått från att peaka med 2,4 miljoner amerikanska tittare till 300 000 tittare. Ett kraftigt fall. Att en femte säsong blir av, känns i dagsläget inte särskilt troligt, men man ska som bekant aldrig säga aldrig.

När The Sinner säsong 4 blir tillgänglig i Sverige återstår att se, förhoppningsvis behöver vi inte vänta så länge som ett år till att ta del av fortsättningen nu när den redan har börjat sändas utomlands.

NÄSTA ARTIKEL