Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Morning Show säsong 3 – detta vet vi

The Morning Show säsong 3 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021

Blir det fler säsonger av The Morning Show?

Den andra säsongen av Apple TV+ flaggskepp "The Morning Show" landade nyligen på streamingtjänsten – och en så bra serie vill vi givetvis ha ännu mer av! Frågan är bara om det blir en säsong 3 av "The Morning Show" eller inte?

"The Morning Show" är Apple TV+ stjärnspäckade dramaserie med skådisar som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup och Steve Carell, för att bara nämna några.

Som namnet på serien antyder kretsar handlingen kring ett morgonprogram som dagligen ska hjälpa USA att vakna till en ny dag på bästa sätt. I serien får vi följa människorna som gör programmet och de unika utmaningar de ställs inför.

Serien har prisats och är en av Apple TV+ populäraste titlar, så det är inte förvånande att många är nyfikna på om det blir en fortsättning efter det andra säsongen. Detta är vad Filmtopp vet om The Morning Show säsong 3:

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Apple TV+

Kommer det en The Morning Show säsong 3?

I dagsläget vet vi fortfarande väldigt lite om en tredje säsong av The Morning Show. Varken Apple eller någon med insyn i seriens produktion har avslöjat om det blir fler avsnitt eller ej. Det vi dock är säkra på är att serien inte heller är avslutad, vilket givetvis är ett gott tecken.

Med tanke på hur färsk den andra säsongen är så kan det dröja ett tag till innan vi vet om det blir en tredje säsong, men det som talar för det är att The Morning Show är en av Apple TV+ största satsningar, med många stora namn. 

Skulle det bli en säsong 3 är det inte orimligt att hoppas på att den skulle kunna komma ut någon gång i slutet på 2022.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL