Sylvester och jag – en kärlekskrönika tillägnad Sylvester Stallone

The Family Stallone – nya The Kardashians?

Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 08:02 | Publicerad 03 februari 2023 kl. 08:02

Sylvester Stallone får ny realityserie tillsammans med familjen

I den nya realityshowen "The Family Stallone" kommer vi få följa Sylvester Stallone tillsammans med sin fru och tre döttrar.

Sylvester Stallone med familj är de senaste att ansluta sig till reality-världen. I går tillkännagav Paramount+ The Family Stallone, som kommer att följa "The Italian Stallion", hustrun Jennifer Flavin Stallone, samt döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet. Realityserien The Family Stallone kommer att bestå av åtta delar och debuterar på streamingtjänsten i vår. Här i Sverige kan vi förvänta oss att den dyker upp på SkyShowtime.

Efter att ha spelat några av de mest legendariska karaktärerna i filmhistorien, är den trefaldiga Oscarsnominerade Sylvester Stallone redo att ge kamerorna tillgång till vad han skulle anse som den största rollen i sin livstid, rollen som pappa. 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sophia Stallone (@sophiastallone)

Döttrarna vill komma in i underhållningsbranschen

Förutom skådespelaren själv kommer The Family Stallone tillåta tittarna att lära känna hans fru Flavin, som är född och uppvuxen i Los Angeles och nu är delägare i wellnessmärket Serious Skin Care. 

Systrarna Sophia och Sistine har även podcasten Uwaxed tillsammans, medan den äldsta dottern Scarlet inte är intresserad av skådespeleri överhuvudtaget.

Podcast-duon hoppas på att komma in i underhållningsbranschen – Sistine som skådespelare, modell och filmskapare samt Scarlet som skådespelare – hon dök även upp tillsammans med sin pappa i Tulsa King.

Sylvester Stallone
Foto: SkyShowtime

"Gott, men lite mycket"

Om realityserien kommer få samma uppsving som bland annat The Kardashian återstår att se.

– Ligger nog lite närmre skräck, men typ nyfiken ändå? Lite som att vara nyfiken på det är möjligt att äta en Big Mac i timmen i ett dygn? Gott, men lite mycket? säger Filmtopps egna Stallone-expert Fredrik Edström om den nya realityn.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL