Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Chi säsong 4 – detta vet vi

The Chi säsong 4 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021

När får vi se säsong 4 av The Chi?

Dramaserien "The Chi" har pågått sedan 2018 och finns tillgänglig i Sverige på både Viaplay och Disney+, där du kan se de tre första säsongerna – men hur ser det ut efter dem? Finns det fler säsonger och när kommer vi att få se dem?

Lena Waithe slog igenom med dunder och brak i Netflix Master of None och 2017 vann hon till och med en Emmy för ett avsnitt hon skrev till serien, vilket mycket väl kan ha varit en bidragande faktor till att hon fick göra en egen serie.

Första säsongen av Waithes The Chi kom ut 2018 och i Sverige kan vi i skrivande stund se tre säsonger av serien. Dramaserien handlar om en grupp människor på South Side i Chicago som förs samman av ödet. I den tredje säsongen lutar sig South Side-invånarna mot varandra, efter att ha behövt ta farväl av en samhällsmedborgare, och en dessutom försvinner en ung flicka.

"The Chi" finns som sagt på Viaplay och de tre första säsongerna landade nyligen även på Disney+, men hur såg det ut med fler säsonger för serien?

LÄS OCKSÅ: Nu kan du se The Chi på Disney+

När kommer The Chi säsong 4?

Till att börja med kan vi bjuda på de goda nyheterna att det definitivt kommer en fjärde säsong av The Chi. Hur kan vi vara så säkra? Jo, den finns nämligen redan. The Chi är en serie från den amerikanska kanalen Showtime, och där sändes säsong 4 redan under sommaren. Vi kan med andra ord med all säkerhet garantera att en fjärde säsong kommer att hitta även till oss, förr eller senare.

Dessutom kan vi passa på att meddela att Showtime meddelade i augusti att de förnyat serien även med en femte säsong. Är du ett fan av The Chi har du alltså en hel del ytterligare avsnitt att se fram emot. Säsong 5 förväntas ha premiär under 2022.

Exakt när säsong 4 av The Chi kommer till Sverige vet vi dessvärre inte exakt. Serien har oförtjänt glidit lite under radarn i Sverige och säsong 3 landade på Viaplay nästan ett år efter sin amerikanska premiär, och säsong 1–3 kom som sagt till Disney+ väldigt nyligen. Med det sagt tror vi inte att vi ska behöva vänta ett helt år tills säsong 4 blir tillgänglig för oss, men lite tålamod kan trots allt behövas.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Disney+

NÄSTA ARTIKEL