Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Chi

Nu kan du se The Chi säsong 1-3 på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 november 2021

Upplev serien av Emmybelönade Lena Waithe

Dramaserien "The Chi" finns nu att streama på Disney+. Om du fastnar för det gripande dramat kan vi glädja dig över att en till säsong är på ingång.

2018 släpptes den första säsongen av Lena Waithes hyllade dramaserie The Chi, om en serie ödesdrabbande händelser som drabbar en grupp människor i södra Chicago och därmed knyter samman de fyra huvudkaraktärerna på ett oväntat sätt.

Sedan dess har fyra säsonger släppts i sin helhet, varav de tre första nu finns att streama på Disney+.

I rollerna ser vi bland andra Jason Mitchell, Nitare Guma Mbaho Mwine, Jacob Latimore och Alex Hibbert. Serien är skapad av Lena Waithe, som vi bland annat har sett i Netflix-serien Master of None och Westworld. Hon ligger även bakom filmen Queen & Slim och komedi-dramaserien Boomerang.

Varje säsong består av tio stycken entimmesavsnitt och om vi ska tro IMDb:s användare är det framförallt de två första säsongerna som är verkligt övertygande. Filmtopp har även recenserat premiäravsnittet som du kan läsa om här.

När exakt den fjärde säsongen blir tillgänglig på Disney+ återstår att se, men förmodligen dröjer det inte särskilt länge.

NÄSTA ARTIKEL