Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Boys-stjärnan arresterad i Spanien för misshandel

The Boys-stjärnan arresterad i Spanien för misshandel

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 mars 2022

Misshandlade 21-årig kock

Under inspelningen av Guy Ritchies nya actionfilm har "The Boys"-stjärnan Antony Starr arresterats för misshandel. Enligt uppgifter ska han ha slagit en ung kock på en restaurang.

Antony Starr, mest känd för sin roll som Homelander i den älskade TV-serien The Boys, har arresterats i den spanska staden Alicante. Detta rapporterar Variety som skriver att stjärnan ska ha dömts till tolv månaders villkorlig dom och böter på 5 465 dollar, vilket blir 53 566 svenska kronor. Boten måste betalas inom 72 timmar enligt spansk lag.

Den lokala polisen avstår från att kommentera Starrs arrestering och bekräftar inte heller tidsomfånget på stjärnans straff. Enligt spansk lag blir alla domar under två år automatiskt villkorliga, om den dömde inte har några tidigare överträdelser i sitt straffregister, vilket är fallet med Antony Starr.

Skådespelaren har varit i Spanien under en månads tid för att spela in Guy Ritchies nya film The Interpreter, i vilken vi ser Jake Gyllenhaal i huvudrollen. Enligt The New Zealand Harald, ska en berusad Starr ha misshandlat en 21-årig kock på en lokal pub. Starr ska ha slagit honom två gånger och skadat hans ansikte med ett glas. Enligt uppgifter gick glaset sönder under attacken, men det framkommer inte om Starr slog det direkt i ansiktet mot 21-åringen eller kastade det mot honom. Kocken ska ha blivit förd till sjukhus och behövt sy fyra stygn över sitt ena öga.

Om händelsen kommer att påverka inspelningen av The Interpreter eller den efterlängtade tredje säsongen av The Boys, är i dagsläget inte känt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL