Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Blacklist säsong 10 – detta vet vi

The Blacklist säsong 10 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021

Här streamar du säsong 9 av Blacklist – och detta vet vi om säsong 10

NBC:s "The Blacklist" har länge varit en av de absolut populäraste serierna i USA och på senare år är det många som har fastnat för den även i Sverige. Undrar du var du kan streama den senaste nionde säsongen av serien? Är du nyfiken på om det blir en tionde säsong av "The Blacklist"? Då har du hittat rätt.

Det nagelbitande och högintensiva kriminaldramat The Blacklist, med James Spader i en av huvudrollerna, hade premiär 2013. Sedan dess har det hunnit bli nio säsonger och över 180 avsnitt av serien. The Blacklist har länge varit en av de mest sedda serierna i USA, men numera är den också en favorit på svenska streamingtjänster som Viaplay och Netflix.

Handlingen i serien kretsar kring FBI-profileraren Elizabeth Keen (Megan Boone) och Raymond "Red" Reddington (Spader), en genial brottsling och rymling, som slår sig samman för att fånga andra brottslingar.

LÄS OCKSÅ:

Här kan du streama The Blacklist säsong 9

I Sverige har du just nu två valmöjligheter om du vill streama The Blacklist, Netflix och Viaplay. Vill de se de senaste avsnitten – de från säsong 9 – så snart som möjligt, så är det Viaplay du bör vända dig till. Just nu pågår säsong nio och nya avsnitt kommer till streamingtjänsten på fredagar kl. 20.00, bara dagen efter sin premiär i USA.

Ditt andra alternativ är att titta på serien på Netflix, men där finns som sagt inte säsong 9 just nu, utan de åtta första säsongerna.

När kommer The Blacklist säsong 10?

Så, hur ser framtiden ut för "The Blacklist", kommer det att bli en säsong 10 av serien?

I dagsläget har NBC inte meddelat om de tänker att förnya sin succéserie med en tionde säsong, men med tanke på att det är en av deras mest framgångsrika produktioner så finns det all anledning att hoppas på fler säsonger.

De senaste säsongerna blev förnyade i början av året, efter det att föregående säsong pågick. Fortsätter den cykeln lär vi få veta någon gång i januari eller februari 2022 om det blir en säsong 10 av The Blacklist, eller inte.

Skulle det bli så att NBC lägger en beställning på en tionde säsong, kan vi förhoppningsvis se fram emot att få se en säsongspremiär i slutet av 2022. De senaste säsongerna har haft sina premiärer sent på hösten, så vår gissning är att säsong 10 skulle kunna komma i oktober eller november, 2022.