Taylor Swift vill skriva och regissera långfilm

Taylor Swift vill skriva och regissera långfilm

Filmtopp
13 juni 2022 kl. 18:06

Känner sig redo för den stora utmaningen

Världsstjärnan Taylor Swift har många strängar på sin lyra (läs gitarr). Utöver sin musik är hon nu redo för att göra sin långfilmsdebut som regissör.

Med över 114 miljoner sålda album i en tid när musik främst streamas är Taylor Swift en världsstjärna av rang. Den 32-åriga låtskrivaren, producenten, skådespelerskan och affärskvinnan har nu ett nytt mål i sikte – att ta över filmvärlden med.

Tidigare i år släppte hon sin debutkortfilm som regissör, All too Well – en visuell adaption av hennes 10-minuterslåt med samma namn. Kortfilmen har mötts av positiv kritik och hyllats för sin visuella stil och sin relationsgestaltning.

Nu meddelar Far Out Magazine att Swift har planer på en långfilm.

Vill skriva och regissera sin egna film

Taylor Swift säger följande om sina planer om att regissera en långfilm:

– Det vore så fantastiskt att skriva och regissera en långfilm. Jag ser det inte som något större i form av skala. Jag älskar att göra en film som var så intim och med ett relativt litet team. En riktigt solid grupp med människor som jag litade på.

Hon berättade också följande om tematiken i sin kortfilm:

– Jag tycker att 19 till 20-årsåldern är en så intressant och djupgående upplevelse för en ung kvinna eftersom du har ena foten i flickåldern, samtidigt som samhället och världen säger till en att man ska vara vuxen.

Se Taylor Swifts kortfilm här nedan:

Än så länge finns det inga officiella detaljer om stjärnans långfilm, men vi räknar kallt med att den blir av. En stjärna som Taylor Swift borde inte ha några problem med finansiering – och i värsta fall kan hon öppna plånboken själv.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL