Taika Waititi gör inte Guardians of the Galaxy 3

Taika Waititi gör inte Guardians of the Galaxy 3

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 10:07 | Publicerad 06 februari 2019 kl. 12:02
ANNONS
ANNONS

Taika Waititi kommer inte regissera Guardians of the Galaxy 3.

Det har under en tid varit snack om att regissiören Taika Waititi ska göra den tredje Guardians of the Galaxy-filmen, efter att James Gunn fått lämna projektet. Nu berättar Waititi själv att så är inte fallet. 

Om du frågar Marvel-fans vilken regissör som hade gjort tredje Gardians bäst så är det troligtvis många som skulle säga Waititi, regissören som gjorde filmen Thor: Ragnarok (2017). Filmen fick god kritik och omsatte en gedigen summa pengar. Men Waititi är känd för att vara en perfektionist som vill ha stor kontroll över sina projekt, och just därför tror vi att han tar tid på sig att välja projekt.

I veckan har Waititi intervjuats av The Wrap där han bland annat berättade att han inte vill göra Guardians of the Galaxy 3 men gärna andra Marvel filmer. Han berättar följande:

Nej, jag gör inte den filmen. Jag pratar med Marvel om nya projekt, men jag vet inte vad det blir ännu. Jag vill göra en till film med dem, men för mig är Guardians of the Galaxy James Gunns filmer. Att kliva in och ta över någon annans stora verk skulle kännas konstigt.

Just nu har Waititi jobbat på en serien åt Disneys nya streaming plattform Disney+The MandalorianDen första live action-serien i Star Wars universum.

Än har vi inte fått veta när arbetet på Guardians of the Galaxy 3 kommer att lossna på riktigt. Läs mer om James Gunn avsked från projektet.

Tror du att Taika Waititi hade varit rätt man för att regissera "Guardians of the Galaxy 3"? Om inte, vem vill du se göra filmen?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL