Nu på bio

Det senaste på biofronten!

White Wall säsong 2 – Detta vet vi

White Wall säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2020

Tittarsiffrorna talar för fortsättning.

Hela första säsongen av den mystiska dramathrillern “White Wall” finns att se på SVT Play. Vi på Filmtopp är säkerligen inte ensamma om att hoppas på en uppföljare, och av den anledningen har vi tagit reda vad som hintar om att vi får se mer av serien.

Vera Vitali har huvudrollen i SVT:s nya serie om en sprängningsolycka som leder till ett oförklarligt fynd under jorden. Den första säsongen som består av åtta avsnitt har fått blandat mottagande av den svenska kritikerkåren, men tittarsiffrorna är så pass starka att Filmtopp vågar tro på att vi får se White Wall säsong 2. 

SVT har ännu inte gått ut med besked kring en fortsättning. Filmtopp har därför kontaktat deras pressavdelning för att ta reda på hur många tittare som kikat på den första säsongen. De är glada över responsen och berättar att det första avsnittet snart setts av en miljon tittare. I fredags hade 723 000 hushåll sett pilotavsnittet på linjär TV, vilket förstås innebär desto fler individuella tittare. Samtidigt har också 227 500 personer gått in på SVT Play för att kolla. 

Med så här starka tittarsiffror kan vi förmoda att det finns en given önskan i Sverige efter en fortsättning. Så vida en serie inte är tänkt att vara en miniserie, arbetar man generellt sett efter en flersäsongsplan. I fallet White Wall har den inte sålts in som en miniserie.

Mer läsning: 

Recension – White Wall (2020)

De bästa serierna på SVT Play 2020

När kan vi få se White Wall säsong 2?

Sett till att den rådande pandemin satt käppar i hjulet på flera stora produktioner är det svårt att spekulera i när White Wall säsong 2 skulle kunna dyka upp. Förhoppningsvis ser vi nya avsnitt i slutet på 2021. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer. 

För fler nyheter → Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL