Vi eller aldrig säsong 3 – då kan vi förvänta oss att se den

Vi eller aldrig säsong 3 – då kan vi förvänta oss att se den

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 19 augusti 2022 kl. 07:46 | Publicerad 18 augusti 2022 kl. 10:00

Allt vi tror oss veta om en fortsättning

Den andra säsongen av SVT:s kärleksstinna realitysåpa har nu gått i mål. Så hur blir det, kommer vi att få se Vi eller aldrig säsong 3 och isåfall när?

I SVT:s populära kärlekssåpa följer vi kärlekspar som ska ta reda på om de har en framtid tillsammans eller om de gör rätt i att sluta vara med varandra. De olika paren lämnar vardagen för att flytta in i en villa vid Medelhavet där de med hjälp av andra par, sexologen Louise Manzanti och relationscoachen Philip Diab ska hitta svaret på om de ska göra slut eller satsa vidare.

I går bjöd den andra säsongen på en emotionell final när Patrik Wennerberg friade till Mariama Fatty. Nu vill tittarna veta om och när vi kommer att få se Vi eller aldrig säsong 3. Detta vet vi för närvarande...

Just nu kan vi inte säga med säkerhet att programmet kommer tillbaka då SVT ännu inte bekräftat att vi får se en tredje säsong av Vi eller aldrig. Men det växer i popularitet bland tittarna och får allt större bevakning i media, så vi vågar förutsätta att en förnyelse blir verklighet. 

När kommer Vi eller aldrig säsong 3?

Vi eller aldrig säsong 3 – då kan vi förvänta oss att se den
Foto: SVT.

Den här sortens realityprogram tenderar att gå som en klocka och Vi eller aldrig har inte varit något undantag. Båda säsongerna har spelats in under våren för att senare sändas under sommaren. Därför förväntar vi oss att Vi eller aldrig säsong 3 börjar sändas på SVT Play under sommaren 2023. 

För dig som hoppas på att få ansöka till den tredje säsongen förväntar vi oss veta mer senast vid årsskiftet.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om programmets framtid.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL